Miért van forgalomban a patkányméreg?
Én azt sem értem miért vannak olyan spray-k amiket ha a kutyára fújnak akár el is pusztulhat. Olyanra gondolok, amiket a betörők használhatnak.
A patkányméreg is veszélyes, mert sok cica elpusztulhat miatta, a patkányt meg valóban nem izgatja a dolog.
Szerintem akik ezeket csinálják azokat nem érdekli, csak legyen bevétel. Azért vannak forgalomban mert a pénzkiesés senkinek nem jó és senki nem vállalja be. Inkább gyártják, vevő úgyis van rá... nem tudom mit lehetne tenni, sajnos ez elég nagy probléma. Mármint nem csak a méreg, hanem maga a felfogás, az egész országban erősen jelen van.
Én is úgy gondolom hogy ezeket a szereket be kell tiltani és más megoldást találni a kártevők irtására,olyan megoldást ami a házi állatokat nem veszélyezteti!Az állatvédők nem igaz nem tudnak semmit tenni!
Az 1 éves sziámi cicám tegnap pusztult el patkányméreg miatt!Mire a tünetek jelentkeztek és az állatorvos beadta a szükséges injekciókat késő volt! 8 óra szenvedés után pusztult el! a méreg tönkretette az ereit és belülről elvérzett! A falunkban rentgeteg macska járt már így...tenni kell valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!