Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen papagájt válasszak?

Milyen papagájt válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok kéne egy kis segítség, szeretnék egy papagáj párt de nem tudom milyen fajtát és van egy pár "kikötésem", hátha ez segít leszukiteni a kört

-max 10-15e/madár

-közepes termetű

-Könnyen szeliditheto, barátságos

-nem baj ha hangos de ha lehet ne legyen fulszakito

-okos, trükkökre tanítható

-nem fontos az, hogy beszélni tudjon, de nem baj

Kérdéseim :

Olvastam egy tenyésztő oldalán hogy az a legjobb ha még nem önálló korban hozzuk el. Ez csak nekem fura, vagy tenyleg hülyeség?

#állat #papagáj #madár #papagáj fióka #papagájfaj #közepes termetű papagáj #állat választás #papagáj választás
2019. szept. 23. 19:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Br nem középtermetű, de a hullámos is jó háziállat úgy, mint díszmadár. Van is nekem 2db, hím és tojó, zöldek, szelídek, beszédet is utánoznak. Imádom őket!!!
2019. szept. 28. 13:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Pennant, rozella könnyen szelídül, na meg a kecske is, de a beszédutánzásuk nem olyan jó, mint pl egy hullámosé, de elég jól tudnak. :D Én Rozellákat tartok, cukik nagyon, odajönnek füttyentésre, mint egy kutya, beszédet elég jól utánoznak-hát fogjuk rá-, szép élénk színűek, bohókásak és akár 30 évnél i tovább élhetnek. Volt nekem 35 éves rozipárom is.
2019. okt. 5. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!