Milyen papagájt válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok kéne egy kis segítség, szeretnék egy papagáj párt de nem tudom milyen fajtát és van egy pár "kikötésem", hátha ez segít leszukiteni a kört
-max 10-15e/madár
-közepes termetű
-Könnyen szeliditheto, barátságos
-nem baj ha hangos de ha lehet ne legyen fulszakito
-okos, trükkökre tanítható
-nem fontos az, hogy beszélni tudjon, de nem baj
Kérdéseim :
Olvastam egy tenyésztő oldalán hogy az a legjobb ha még nem önálló korban hozzuk el. Ez csak nekem fura, vagy tenyleg hülyeség?
#állat #papagáj #madár #papagáj fióka #papagájfaj #közepes termetű papagáj #állat választás #papagáj választás
2019. szept. 23. 19:40
21/22 anonim válasza:
Br nem középtermetű, de a hullámos is jó háziállat úgy, mint díszmadár. Van is nekem 2db, hím és tojó, zöldek, szelídek, beszédet is utánoznak. Imádom őket!!!
22/22 anonim válasza:
Pennant, rozella könnyen szelídül, na meg a kecske is, de a beszédutánzásuk nem olyan jó, mint pl egy hullámosé, de elég jól tudnak. :D Én Rozellákat tartok, cukik nagyon, odajönnek füttyentésre, mint egy kutya, beszédet elég jól utánoznak-hát fogjuk rá-, szép élénk színűek, bohókásak és akár 30 évnél i tovább élhetnek. Volt nekem 35 éves rozipárom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!