SüRGŐS! Kakadu vagy ló? (bővebben lent)
Nos, lóbolond vagyok, bár annyira nem tudok lovagolni. Régóta szeretnék lovat, igaz megvan a fajta is, hogy milyet. Ismerősöméknek nemrég született egy lovuk, és az lehet az enyém. De még csak 13 éves vagyok, nem hiszem, hogy mindennap 3 szor kitudnék hozzá menni, nem érzem magam elég felelősség teljesnek. Amugy a paci apja Shagia Arab, anyja Welsh póni, tehát azt sem tudom, milyen, mekkora lesz (most amugy aranyos nagyon), és belegondolva, egy ici-picit tartok a nagy lovaktól. De még 3 év, mire felülhetek rá, ki tudja, hogy akkor elbirna e. Eredetileg itthon tartottuk vona, de az macerás, aztán a bértartás sem olcsó (zsebpénzből).
Aztán szóba jött a papagáj, vagyis a kakadu, a rózsás kakadu, igaz az sem olcsó (ez is a zsebpénzemből), de eltartani jóval olcsóbb, gondozni is könnyeb, és már régóta szeretnék madarat, amit lehet pl beszélni tanitani. Igaz, a kakadun nem lehet lovagolni stb, de nem olyan ijedős, nem olyan igényes, és nem olyan macerás.
Véleményeket, és érveket kérnék mindkét állat mellett, és ellen.
Köszönöm! 13/L.
A kakadu az egy igazi kis virgonc állat.
A lovakhoz nem értek de szerintem a kakadut
tudod te is tanítani egyedül a ló nem ilyen eset.
Ott figyelni kell rád még ha már nagy vagy is.
A kakadunál nem.De a kakadunak is rengeteg törődés
kell.Ha nem törődsz vele akkor sajnos elkezdi
tépkedni a tollait.Mindenesetre én a kakadura szavazok.
Ahogy mondták már mások is a Kakadu egy igazi társ.
köszönöm a további válaszojat. röpdében lenne, meg kiengedve, a tartása utána olcsóbb
kösziiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!