Sürgős segitség kellene papagájjal kapcs!?
Van egy nemtúl öreg (elvileg him) hullámospapagájom, és napok óta felfelé tartja a hátsó felét, megfeszült testtartásban... most kezdte el a magok visszaköpését, de nem mintha etetni akarná a párját, hanem nagy darabokban, kb fél óráig fehéres folyós váladékkal. Félő hogy ezt nem a párzás miatt csinálja. Óvatosan tapintottam a hasát és a vége felé valami nagyon puhás (jó persze ez igy bután hangzik, de remélem el lehet képzelni)
Sürgőőőős segitség kellene, mire számitsak mi baja van?
helló lehet hogy rosszul eteted
Etetés: Fehér, sárga, vörös köles, fürtös köles (csumíz), zab, fénymag. A díszmadár szaküzletekben lehet kapni hullámos papagájoknak készített magkeveréket, de ezek keverési aránya változó, (pl. van amely csak vörös kölesből és zabból áll). Én a hullámos és a kanári keveréket adtam a madaraimnak összekeverve. Ez a madár is nagyon szereti a csíráztatott magvakat. Zöldeledelről, gyümölcsről állandóan gondoskodni kell, lágyeleséget hetente kapjanak.
de a másikra nem tudok semmit....holnap hívj föl egy állatorvosa közelben és jöjjön ki de ha tudod vitesd el...lehet h vmi komoly baja lehet.
Ha szereted azonnal elviszed állatorvoshoz!
Miért nem tudod,hogy hím vagy nőstény???
Nincs huzatban? Megfázástól is lehet ilyen.
Keress a közelben vagy állatorvost, vagy tenyésztőt, vagy madarakat is tartó kereskedést.
Beus ... egy szóval sem emlitettem hogy nem tudom a nemét, az eladó mondta még anno hogy him ...
etetése rendben, már kihivtam az állatorvost, nemtudom ... :S hárman vannak, még egy tojó és egy him, de egyiknek sincs semmi baja pedig öregebbek
Bocsika,de az elvileg hím,ezt írtad,azt hittem azt jelenti,nem vagy biztos benne!!
Állatorvos mondott valamit??
Kíváncsi lennék,ha megosztod velünk!!
Remélem minden oké,és nem lesz semmi komoly!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!