Rossz macskatartó vagyok?
Barátnőm szerint igen, és mivel két évesek a cicáim, még új gazdihoz kerülhetnének.
3 cicám van, befogadva lettek, mikor még szopizósak voltak, valaki bedobta őket a kertünkbe, én neveltem fel őket, de senkinek nem kellettek, így itt maradtak. Azóta nem kertes házban élünk, de elég nagy a ház, kétszintes, és egy közös udvar van, ahova levihetem őket, de nem nagyon akarnak lemenni. Tehát nem tudtak végülis kint lenni, házicicák.
Nem tudok nekik minőségi, nagyon drága tápot venni, naponta egyszer kapnak konzervet vagy valamilyen husit, plusz mindig van száraz tápjuk (azért nem tescos).
Nem hordom őket minden hónapban orvoshoz, nincs rá pénzem, az alap oltásokat kapják meg, féreghajtót tablettában szoktam nekik adni. (Ha betegek lennének, akkor természetesen azonnal orvoshoz vinném őket, ha az összes spórolt pénzem rámenne is.) Egy évesen ivartalanítva lettek (két lány, egy fiú).
Látom rajtuk, hogy szeretnek engem, meg én is őket, de szerintetek jó helyük van így nálam?
miért ne lenne jó helyük? :)
azért mert nem whiskast kapnak? ez hülyeség
mi macskáink főzött tésztát és husikat kapnak és ők is meg vannak elégedve
szerintem teljesen jól tartod a macskáidat, nyugi
szerintem igen!
"barátnőd" meg csak irígykedik...
A "baratnodnek" meg mi baja? -_-!
Jah, te nem vagy rossz gazdi.
Kicsit megnyugtattatok, köszi.:)
Barátnőmnek kinti cicái vannak, szerintem azért mondja ezeket.
:)
Én is csak egyet akartam megtartani, de itt ragadtak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!