Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mesélnétek a macskáitokról?

Mesélnétek a macskáitokról?

Figyelt kérdés

Mennyi cicusotok van? Kandúr vagy nőstény? Hány évesek? Hogyan és mikor kerűltek hozzátok? Benti vagy kinti cicák?

De bármit mesélhettek, mert szívesen meghallgatom a ti történeteiteket is!:)

2019. júl. 21. 22:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Negró, Oreo, Csoki, Gombóc. Most csak ezek ugrottak be!:)

2019. júl. 22. 23:25
 12/17 Szovjet megszánó ***** válasza:
10%

Mennyi: 1 Darab

Kandúr

Tudjaisten

született és előjött

Kinti

Hát régen csesztettem oszt' most nem szeret VÉGE!

2019. júl. 23. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ivartalanított nőstény macskám van. Vidéken találtam, az anyját elgázolták így megsajnáltam (a halott mama macska mellett nyüszögött).

Nagyon beletörödős macska, kiskorától kezdve semmiféle ellenállást nem tanúsít semmire, ami miatt nagyon vicces, "folyton szomorú" feje van.

Pl: utálja a köröm vágást és a fürdetést, de ez annyit jelent, hogy ül és nézi amíg csinálom és néha nyávog egyet mérgesen.

3 éves fiam van, vele valahogy hihetetlenül megtalálta a közös hangot. A gyerek nagyon sokat magyaráz és mutogat neki ő meg mindig követi és nézi. Szegény ciccet sokszor találom meg különböző játékok alatt. Egyik kedvenc játékuk, hogy rápakol a macskára plüss állatot, kisautót, a dög meg csak fekszik és dorombol. :D tévét mindig együtt néznek, és ha véletlenül elfelejtem bezárni az ajtót, akkor éjszaka melléfekszik és együtt alszanak. De mostanában már a gyerek is felkel és kinyitja az ajtót, hogy a cica bemehessen, néha hallom, ahogy kuncog, és hangosan suttog, hogy "gyere bálna!" (a macska neve Málna)

2019. júl. 23. 15:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1+2 cicám van.Van egy kandúr őt találták én meg megetettem aztán felvittem,hogy igyon is.Úgy volt,hogy nem tartjuk meg.Már elmúlt 6 éves:)Most kerti kinti-benti cica.Előtte a panelba is kijárt.Szeretett a szomszéd állatokkal meg gyerekekkel bandázni.Van még egy kandúr és egy kislány ők testvérek.Ők kinti cicák.A szomszéd macskája volt az anyjuk.Hárman voltak mikor megtaláltuk őket.Egyet átvittünk,de őket nem tudtuk megfogni.De a kandúr bátrabb lett mikor látta,hogy az anyja nem fél.Az meg foltyton lelépett és ott hagyott a kicsikkel.A kandúr sztem azóta is azt hiszi,hogy én vagyok az anyja.Ha tudja,hogy kint vagyok a kerte,de nem lát,akkor nekiáll kiabálni meg keresni.A kislány nem fogadta ilyen jól a dolgot,ő nagyon sírt az anyja után.Egyszer megilyedt a fűnyírótól,én meg fogtam a mancsát,azóta teljesen megbízik bennem.Most így hárman vannak,de volt még itt pár cicus akikról lehetne mesélni.
2019. júl. 23. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mili cica tavaly márciusban született, 5 és fél hetes volt amikor hozzánk került. Teknőctarka, ivartalanított, csak benti. Karom- és alomhasználatra sosem kellett tanítani, kaparófát is szépen használja. Ha valamit akar, akkor elénk áll, nyávog és odavezet. Rengeteget kommunikál. Nem akartam, hogy az ágyunkban aludjon, de rögtön első nap máshogy döntött. Nem különösebben dorombolós, ha hazaérek dorombol, ha férjem hazaér dorombol, de ha egyszerre érünk haza, akkor nem. Ha éjszaka bebújik mellém az ágyba, akkor is dorombol, de máskor nem nagyon. Ha néha mégis felszakadna belőle a dorombolás, akkor inkább elszalad, nehogy kiderüljön, hogy szeret minket. Nagyon játékos, kedvence a szőrös labda és a boros dugó. Ha hagynám, hányásig zabálná magát, de csak macskakajából, a miénkbe soha nem kóstol bele. Ha filmezünk, akkor a sípcsontomra fekszik, hogy velünk legyen, de ne cseszegessük simogatással.
2019. júl. 23. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

2 benti macsekom van.

A nőstény 6 éves, őt egy vihar után találtam az árokban, csurom vizesen, próbált kimászni a pocsolyából. Akkor kb 4 hetes lehetett, egy tenyérnyi volt.

Nem akartam megtartani (akkor kellett elaltatni a 16 éves macskámat és nem akartam többet soha), de megszerettem és így maradt.

A kandúrt kutyasétáltatás közben találta a kutyám a bokor alatt, egy dobozban. 4-en voltak, pár naposak lehettek, a szemük sem nyílt ki. 3 sajnos nem élte túl, kiszáradtak. A negyediket meg háromóránként cumiztattam, még szabit is vettem ki. :D mára 6 kilós, hatalmas kandúr lett belőle.

2019. júl. 25. 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Három gyermekem van, fiúk. Az egyik Cica, a másik Foltos, a harmadik Kormos. Cica 7 éves, Foltos meg Kormos 2 évesek és testvérek. Cica nálunk született 2014- ben,Kormosékat kaptuk mert akartuk 2019-ben. Vegyes macskák. Mint is megvannak, a galambokat nézegetik de nem csavarognak az utcára,viszont bennt is szeretnek lenni a konyhában.cicameg Kormos jár más zdvarokra a kertekben keresztül, de Fontos a kertünkből nem megy sehova.
2021. szept. 22. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!