Mesélnétek a macskáitokról?
Mennyi cicusotok van? Kandúr vagy nőstény? Hány évesek? Hogyan és mikor kerűltek hozzátok? Benti vagy kinti cicák?
De bármit mesélhettek, mert szívesen meghallgatom a ti történeteiteket is!:)
Köszi neked is!
Negró, Oreo, Csoki, Gombóc. Most csak ezek ugrottak be!:)
Mennyi: 1 Darab
Kandúr
Tudjaisten
született és előjött
Kinti
Hát régen csesztettem oszt' most nem szeret VÉGE!
Egy ivartalanított nőstény macskám van. Vidéken találtam, az anyját elgázolták így megsajnáltam (a halott mama macska mellett nyüszögött).
Nagyon beletörödős macska, kiskorától kezdve semmiféle ellenállást nem tanúsít semmire, ami miatt nagyon vicces, "folyton szomorú" feje van.
Pl: utálja a köröm vágást és a fürdetést, de ez annyit jelent, hogy ül és nézi amíg csinálom és néha nyávog egyet mérgesen.
3 éves fiam van, vele valahogy hihetetlenül megtalálta a közös hangot. A gyerek nagyon sokat magyaráz és mutogat neki ő meg mindig követi és nézi. Szegény ciccet sokszor találom meg különböző játékok alatt. Egyik kedvenc játékuk, hogy rápakol a macskára plüss állatot, kisautót, a dög meg csak fekszik és dorombol. :D tévét mindig együtt néznek, és ha véletlenül elfelejtem bezárni az ajtót, akkor éjszaka melléfekszik és együtt alszanak. De mostanában már a gyerek is felkel és kinyitja az ajtót, hogy a cica bemehessen, néha hallom, ahogy kuncog, és hangosan suttog, hogy "gyere bálna!" (a macska neve Málna)
2 benti macsekom van.
A nőstény 6 éves, őt egy vihar után találtam az árokban, csurom vizesen, próbált kimászni a pocsolyából. Akkor kb 4 hetes lehetett, egy tenyérnyi volt.
Nem akartam megtartani (akkor kellett elaltatni a 16 éves macskámat és nem akartam többet soha), de megszerettem és így maradt.
A kandúrt kutyasétáltatás közben találta a kutyám a bokor alatt, egy dobozban. 4-en voltak, pár naposak lehettek, a szemük sem nyílt ki. 3 sajnos nem élte túl, kiszáradtak. A negyediket meg háromóránként cumiztattam, még szabit is vettem ki. :D mára 6 kilós, hatalmas kandúr lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!