Mi történt a macskám lábujjával?
Már egy jó ideje ilyen neki, sántít, nem tud rá állni. Folyton szomorkodik és engem is elszomorít, hogy látom mennyire fáj neki. (Kinti macska egyébként).
Sose volt macskám szóval nem találkoztam még ilyennel.
Ez egy nagyon csúnya, gennyes seb.
Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez így nem maradhat.
Pokolian fájhat szegénynek.
Beszarok ezen a fórumon. Arra van időd, hogy kiírd, lefotózd, feltöltsd, de orvoshoz nem sikerül elvinni.
Már egy jó ideje ilyen, mégis mire vársz? Te nem mennél el orvoshoz, ha a te lábaddal lenne ez?
Értsétek már meg, hogy a macska a te tulajdonod, te felelsz érte, kutya kötelességed orvoshoz vinni, ha baja van. Ő nem tud magától elmenni az orvoshoz, rád van utalva.
Ha nem telik rá vagy mittudomén, akkor keress neki olyan gazdát, aki megfelelően ellátja.
Nem vagyunk orvosok és nem tudunk gyógyszert neten keresztül küldeni, nem tudom milyen válaszra számítottàl
Kedves utolsó előtti!
Már elkezdtem intézkedni.
Tudjátok ez a macska 1 évvel ezelőtt került hozzám, mindig jó körülmények között élt, jól bántam vele, folyamatosan kap enni. A napokban az egyik kandúrral valószínűleg összeakadt és ez okozta neki a sebet. Sajnos megvan kötve a kezem és a szüleim rohadtul leszarják mi történik a macskával. Nem tudok egyedül intézkedik, fiatal vagyok, a legközelebbi város innen nagyon messze van, és nem olyan könnyű ez. Próbálkozok higgyétek el, már amennyire tudok. Ma sikeresen szereztem neki egy hordozót, már többször is lefertőtlenítettem neki a sebét. Miután anyám meglátta a hordozót csak ordított velem, hogy "én beteg vagyok, valami nem oké odabent nekem", nem érti miért törődök ezzel a macskával mikor most fialt meg a másik macska, és elmenne rá az összes pénzem, mi a fszért nem tudok spórolni és stb.
Szóval igen. Lehet azzal jönni, hogy nem vagyok jó állattartó, minek élek és stb. De jelenleg nem tudok neki mit csinálni, próbálom fertőtleníteni neki, és igyekszem valahogy elvinni őt egy állatorvoshoz, még ha az össze pénzem elmegy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!