Ti beoltatjátok a macskátokat?
Figyelt kérdés
Volt már több macskának. Kint voltak. Őket sose oltattuk be semmire. Nem is volt bajuk sose. Most van 1 benti cicának. Kapott macska náthára oltást meg féreghajtót. A többi oltást muszáj beadatni? Így is ez majdnem 10ezer volt. És ismételni is kell. A férjem megöl ha ezt is megtudja. Ilyenre költöm a pénzt. Baja lesz ha nem kapja meg őket?2019. júl. 19. 09:15
11/23 anonim válasza:
Mi a bánatnak tartotok macskát egyáltalán?
12/23 anonim válasza:
Természetesen. Sőt: ivartalaníttatom is.
Létezik nem egy ocsmány betegség, ami hamar elviszi a cicát, ha nincs beoltva, nem beszélve a veszettségről, ami senkinek sem tesz jót - neked sem.
13/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hülyeség. A férjem tartja hülyeségnek.
2019. júl. 19. 10:34
14/23 anonim válasza:
Benti és mindenre oltott, ivartalanított, microchipes. Lehet tök fölösleges, de lehet pont nem.
15/23 anonim válasza:
Akkor beszélgess el a férjeddel és nyugodtan tisztázd vele,hogy ezek miért fontosak. Ő az egyedüli kenyérkereső nálatok?
16/23 anonim válasza:
Ezek mind alap dolgok egy cica tartasanal és igen mind fontosak! Ha ezt nem tudod neki megadni akkor jobb ha nem is tartasz macskát! Ezt tényleg nem azért írom, mert vitázni szeretnék hanem azért, mert aki cicát szeretne tartani ezekkel mind tisztában kell lennie és a költségekkel is számolnia kell!
17/23 anonim válasza:
Alap,hogy be vannak oltva.Évente 1x és igen csak bentiék és ivartalanítva is.Meg féreghajtót is kapnak fél évente.Kintintek úgy tudom 3havonta jobb adni.
19/23 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció. Szerintem ha megpróbálod vele megbeszélni, egy idő után engedni fog. Fontos az oltás egy csak benti cicának is. Nekünk is megkapta mindenki, kombi oltás+veszettség elleni is. évente 1x kell kiadni erre, a többi esetleges betegségeknél, de az meg pláne fontos.
20/23 anonim válasza:
Nekem kijárós cicám van, 5 éves és neki is csak az alap oltásai vannak meg.
Imádom, de nem akartam össze vissza belenyomatni mindenfélét,
magamat sem oltattam be lájm kór, hpv, agyhártyagyulladás vagy éppen influenza ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!