A macskám megevett egy halolaj kapszulát. Lehet baja?
Figyelt kérdés
Kb fél éves és evett egy halolaj kapszulát amit apám elöl hagyott. Lesz tőle baja?2019. jún. 24. 09:18
11/12 anonim válasza:
A halolaj jót tesz a bundájuknak, ízületeiknek, általános egészségüknek, én is szoktam lazacolajat adni a macskámnak pár cseppet. Azt nem tudom, hogy túladagolni lehet-e, de egy ilyen alkalomtól nem lesz semmi baja.
12/12 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja, sőt, nyugodtan adhatsz is neki. De azért egy macskának ne koncentrátumot és NE olyat, amiben más hatóanyag vagy ízesítő, édesítő stb. is van, hanem valami olcsó üveges kiszerelésű természetes halolajból pl. 0,5-1 millilitert. Vannak kifejezetten háziállatoknak készült halolaj készítmények is, de a kutya-macska tápok is gyakran tartalmaznak omega-3-mat, nem véletlenül. Az előttem szóló pontosan le is írta miért. Én minden nap adok a kutyámnak 1 kapszulát, bár ő több mint 40 kg és koncentrátumot kap. Sőt száraz tápból is halasat kap (Brit Care Dog show champion Lazac és Hering) Gyönyörű a szőre és makk egészséges, ráadásul nagyon szereti. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!