Nagyban hozzájárul az egészségemhez, ha minden nap beszedek egy 400mg-os E-vitamint + mellé 2db 1000mg-os Halolaj kapszulát?
Mivel a tested felét ha hasznosítja,a többi ürül.
Olyan mintha rendelnél 10 pizzát ha csak 3-at tudsz megenni,a többi megy a kukába mert megromlik.
Igen, mindenképp.
Én egyébként "vitaminpárti" vagyok, szóval támogatlak. :)
Viszont a 100 mg C-vitamin nem elég szerintem. Én minimum 300-asat szoktam szedni (a cinkeset a DM-ből), néha napi 2-t is, vagy az 500-asból egyet. De ennél is inkább a két részletet favorizálom, vagy a folyamatos felszívódásút.
A halolajat nagyon gyorsan felejtsd el! Az nem elég, hogy szennyezett, de a gyártása során hevítik, kémiai anyagokkal tisztítják, tehát egy nagyon káros anyagot viszel be a szervezetedbe.Nem tudok ide képet csatolni, de leírom, amit a halolaj előállításáról készült ábra tartalmaz:
1:A halolajokat észterifikálják
2:húgysavval frakcionálják
3:hexánokkal mossák
4:többszörösen desztillálják 200 fokon
Megvan a forrás is, aki ezt 2009-ben leírta.
Szerintem elég rosszul hangzik ahhoz, hogy ne fogyassza az ember.. Férfiaknál a tartós fogyasztása prosztata rákot is okozhat.
Vannak ezeknél sokkal jobb, természetes megoldások.
Egyébként van sima halolaj is, ami natúr halolaj.
Az van a dobozra írva (bal felső sarok), hogy "FINOMÍTATLAN HALOLAJ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!