Milyen macskakaját rendeljek?
Figyelt kérdés
Szeretnék zooplus-ról szárazynedves és alutasakos cicakaját rendelni,csak nem tudom melyik mennyire jó. Az animonda carny-t dícsérték eddig. Szerintetek? Száraztáp javaslat is érdekel!
(A cicák kapnak tiszta húst is,de az alu és konzerv kaja rabjai,kiskori rossz szokásuk)
2019. jún. 21. 18:10
1/3 anonim válasza:
Az Animonda nagyon jó, én is adok nekik néha, igaz nálam a nedves kaját, csak nasiként kapják, heti két háromszor. Szárazat vegyesen, keverve szoktam adni nekik, Orijen vöröshúsos, Acana halasat. Meg van hogy Brit careből veszek nekik. Nálunk ezek váltak be.
2/3 anonim válasza:
purizon, applaws szárazak a legjobbak szerintem.
konzervesből én is az animondát veszem. Nagy csomagban nagyon megéri, magas hústartalom, sok vitamin, étvágygerjesztő illat(én már megkóstoltam, majdnem megettem egy dobozzal, q*vajó:D)
3/3 anonim válasza:
Mi ezt honnan tudjuk, hogy mit szeret a macskád, kérdezd tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!