Tudtok hipoallergén macskakaját elérhető áron?
Nagymamám cicája sajnos allergiás, ma voltunk vele orvosnál, de még nem tudjuk mire, ám azt mondták hogy kizárólag hipoallergén macskakaját kaphat. Utánanéztünk a netem mennyibe kerülnek, de sajnos nem találtunk olyat amit elbir nagyim pénztárcája =( Főleg hogy a cica egy ivartalanitott kandúr, és rettenetesen sokat kér enni.
Esetleg van olcsó, vagy maximum középkategóriás hipoallergén táp?
Na de mire allergiás? Olyan táp nincs ami mindenkinek adható, mert valamiből állnia kell...
Ha nem szárnyasra allergiás, akkor ezt ajánlom. [link]
Messze nem a legjobb, de bőven vállalható minőség azért és szerintem olcsó is.
De hogy mi az olcsó az meg relatív, szóval írhatnál egy irányt, hogy meddig fér bele kb.
Még nem tudni mire allergiás, a bőrén jött ki, elég nehéz megállapitani a doki szerint. :(
Egyelőre csak annyit mondott, hogy hipoallergén macskakaját egyen, hogy azon belül is milyet, nem mondta..
Eddig kitekatot meg lidl-s vagy spar-os macskakaját vett neki, úgyhogy gondolom attól kicsit drágább jöhet szóba csak. Vagy vakami recept?!
Hát a kitekat, meg az ilyenek azok egyáltalán nem olcsóak, s nem csoda hogy beteg lesz tőlük a macska. Szvsz be kellene tiltani.
Ha boltba veszi akkor az kb. napi 250/300 ft.
Ennyiből ha nagy kiszerelést rendeltek netről bőven kijön egy normálisab táp, de amit linkeltem az még olcsóbb is.
De itt van ez is: [link]
Itt teljesen fel vannak tüntetve a százalékok.
Ha 2x4kg.-ot veszel az 14 231 Ft (1 779 Ft / kg)
Kitekatból és társaiból 300-400 Ft a 300 gramm. Vagyis egy kg. legolcsóbb esetben is 1000 Ft és cserében 4% hús, gabona, ízfokók, színezékek...
Mennyi a keret? :)
1000ft/kg alatt nem igen fogsz találni normális tápot. A Josera Marinesse hipoallergén, csirkementes (ha arra allergiás) vagy a NatureCat ami gabonamentes. Ezek jó áron vannak, középkategóriásak. Ami egyel jobb már az a Brit Care, azt írják mindegyik tápjuk hipoallergén, de viszont drágább is. Vagy van még a Happy Cat, szintén középkategóriás, többféle van belőle.
Én ezt tudtam adni csirkeallergiás macskámnak anélkül hogy kijött volna rajta bármi is :) Egy próbát megérhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!