Segítség! Mit csináljak ezekkel a cicákkal?
Először is nyugodj le, ezzel nem segítesz rajtuk.
Ha tudod hol van ügyelet, vidd el őket oda. Tömegközlekedés és taxi is jó, ha ismerős/ szomszéd nincs.
Az anyacicát kellen dokihoz vinni, holnap reggel azonnal! Nem tudom mekkora a seb. Nibcs lebénulva, ugye? Szerintem túléli.
Mennyi idősek a kicsik? Ha legalább 4-5 hetesek megpróbálkozhatsz valami főthússal, szilárd kajával. Mindenképpen kell nekik tápszer, holnap jó lenne venni. Ha nagyobbak kölyök kajával is ptóbálkozhatsz és van kiscicáknak való tej is, whiskas is, de más márkából is.
Köszi! Tényleg megpróbálok lenyugodni csak nagyon félek.
A kiscicáknak főztem husit, de nem kérnek az anyjuk már evett belőle, de nem túl sokat. Nem tudom Győrbe hol van ügyelet. Most meleg helyen vannak. Valaki esetleg nem tudja hol van a környéken ügyelet? Én is most próbálok keresni, de ha valaki tud légyszi segítsen!!
Ha van teje az anyaicának nem lesz gond, DE ha van éjjel-nappali ahova letudsz menni LAKTOZMENTES tejjel kínálhatod őket.
Az anyacicát nagyon fontos, hogy reggel elvid dokihoz és akkor a kicsiknek is tud további tápszert stb adni a doki, ha kell.
Nagyon rendes dolog tőled, ritkán olvasni itt ilyen felelősségteljesen gondolkodó emberről!
Fontos, hogy meleg védett helyen legyenek, friss viz, mamának jó kaják.:)
Aztán ha a kicsik 8-10 hetesek, kereshetsz nekik felelősségteljes gazdikat! A mamit ivartalaníthatod stb.
Le a kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!