Panelba macska?
Teljesen felesleges kivinni hámmal, ha van egy teraszotok amit mondjuk be macskahálóztok, kedvére kint lehet egész nap.
Nálunk is így van. 2 cica is van.:)
Én is próbáltam régebben a sétáltatást de nem jött be nekik, ráadásul napközben esélytelen a sok kutya, ember és zajok miatt.
A teraszon különböző magaslatokat is kitudok alakítani nézelődni, játékok stb (ergo játszóteret), tökéletes lesz, nyugi!
Nem kell a felesleges rizikó.
Mi kivittük a cicánkat sétálni, és egész éjszaka sírt, hogy vissza akar menni:(
Szóval szerintem felesleges fájdítani a szívét.
Akkor az nem terasz,hanem erkély.:)
Nekünk ugyanekora,tipikus panel erkély, full játszóteresítve 2 cicának,szabadon jöhetnek be-ki a lakásba is persze.
Ha foglalkozva van velük, tökéletesen elvannak a lakásban, még erkély nélkül is, de ha van erkély/terasz, általában imádnak kint lenni.
A hámmal pórázzal sétáltatást ki lehet próbálni, de tapasztalat alapján a cicák csak kis része szereti, viszont egy próbát mindenképp megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!