Melyik macskát ajánlják panelba?
Figyelt kérdés
Van egy boxer kutyánk, 2. lakunk, nagyszüleimtől (kertből) hozhatok? A szüleimet még nem kérdeztem, de ha lehetne?2015. júl. 14. 00:35
1/10 anonim válasza:
két kutya mellé szerintem már felesleges a macska is,főleg panelba..
2/10 anonim válasza:
Én csak 1 kutyáról olvasok :D szerintem bármelyik macska, kutyafüggő, hogy mennyire toleráns velük
3/10 anonim válasza:
igazad van,második, félre is olvastam,meg a kérdezőnek sem túl jó a nyelvtanja.
4/10 anonim válasza:
Legjobb a plüss macska,mivel az nem sz@rik be a lakásba ;-)
5/10 anonim válasza:
Attól fgg, mennyi időt tudtok vele tölteni. Ha mindketten egész nap dolgoztok, és csak a kutyával lesz otthon, akkor oéyan vérmérsékletű kellene, ami mondjuk egész nap alszik, így nem rámolják szét a lakást.
A kutya mennyire fogadja el a cicát? Kérjetek meg ismerősötöket, hogy adjon kölcsön mondjuk hétvégére egyet, amire vigyáztok ne legyen baja. Mondjuk ha van kutya, akkor már allergia nem lesz, mert azt sem bírnátok.
6/10 anonim válasza:
Ha fajta, akkor szfinxre gyűjtsetek, mert annak van a legkevesebb szőre, vagy valami nagytestű nyugodt fajtát.
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam 2.-on lakunk. Még gyermek vagyok. A kutyám van hogy a nagyszüleimnél kergeti a macskát, de már volt kb 1 hétig pár hetes cicánk és jól megvoltak (nagyszüleimtől volt a cica)
2015. júl. 14. 18:23
9/10 anonim válasza:
Igazából csak nyugodt legyen és nó ha ivartalan.
10/10 anonim válasza:
Nem vennék oda macskát, de ha mindenképpen akarsz, akkor legalább egy mentett cicát fogadj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!