Macsekot, nagyon nehéz átszoktatni családiházból panelba?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 19:30
1/8 anonim válasza:
Nem értem miért kínozzátok a macskákat!Inkább üsd agyon,ne szenvedjen!Neked milyen lenne ha bezárnának egy szobába egész életedre?A cica szeret vadászni,csavarogni.Mit csinál majd a panelban?Nézi a tévét??
2/8 anonim válasza:
attól függ, ha kinti benti macska volt családiházban, akkor lehet nem fog neki örülni, de ha adsz neki a panelban teret, szóval lesz neki hová felmászni, lépcső polc akármi, de az kimondottan az övé lehessen és magas, akkor az sokat segíthet a kis lelkének...
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Inkább téged vágnálak agyon egy szívlapáttal , mint a cicáimat!
2014. aug. 16. 19:46
5/8 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza. Panelba nem való macska, csak senyved. Még az is, aki eddig nem családi házban élt.
Laktam panelban, és láttam az ottani macskákat. Csak állatkínzás.
6/8 anonim válasza:
2-es vagyok, amúgy a többieknek is igazuk van, sőt panelban az ember is csak senyved... totálisan kinyílott számomra a világ, mikor végre otthagyhattam.
7/8 *Victorique* válasza:
Ha eleve szobacica volt és van tere, akkor szerintem nem állatkínzás, mert jól alkalmazkodik. Tény és való, hogy ha megteheti, inkább a szabadban van. Hiszen még a levegő is egészen más odakint.
Ha már kinti macsek volt, és úgy lesz benti, olyan, mintha fognál a szabadban egy madarat és bezárnád egy kalitkába.
8/8 anonim válasza:
Lényeges szempont, hogy mennyi idős cicáról van szó. Minél kisebb annál könnyebb az átszoktatás (tapasztalat). De nagyon függ a cica jellemétől is. Legyen kaparófája, rengeteg játéka. Extra figyelmet fog igényelni főleg eleinte, és be kell állítani az ő alvását a tiédre, különben megfogsz bolondulni. Én azt mondom 1 év alatt lehetséges, afölött már jóval nehezebb. Befolyásoló tényező lehet még, hogy milyen a természete, ivartalanítva van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!