Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért gondolják az emberek...

Miért gondolják az emberek azt, hogy ha ivartalanítva van a cica akkor nem fog elkóborolni?

Figyelt kérdés
Nagyon felindegesítettek ezzel. 3 macskám van ebből eddig 2 volt ivartalanítva a 3.-at ebben a hónapban terveztük. Csak hogy elszökött és sajnos elütve találtunk rá. Rendbejött azóta de nem is ez a lényeg. Mind a 3 szobacicának lett nevelve mégis igényelték, hogy kint legyenek. Egyszerűen nem zárhatom be őket. Nyílik az ajtó rohannak ki játszani és keresik a szomszed macskák társaságát. Lehet hogy én tudom rosszul de attól ugyanúgy elmegy ha ivartalanítva van...
2019. máj. 28. 12:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Tetszik az ötlet tehát kipróbáljuk hátha beválik!
2019. máj. 28. 22:09
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert hozzá és minden jót a cicáknak :)
2019. máj. 28. 22:45
 33/34 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem egy cicanak szüksége van a házon kívül is felfedezni dolgokat. Nem tudom milyen fajtájúak a cicaid. Nekünk sima házicicáink szoktak lenni. Én úgy tartom őket hogy ha akarnak kimennek ha szeretnének bejönnek. A pincében tudnak aludni, onnan pedig egy cső mellett mindig átmásznak a medencénkhez és reggel a teraszajtónál várták hogy beengedjem őket és adjak nekik valami finomságot. Sajnos most nincs cicánk, a hétvégén érkezik egy csöppség, kíváncsi vagyok hogy vele is menni fog e ez a rutin. Ne aggódj más emberek miatt. Nekem sosem voltak ivartalanítva, de járnak vadászni, vagy más macskakhoz. Amúgy is kíváncsi természetuek a cicák. Persze vannak olyan macskák akik csak kint/bent szeretnek lenni. Nálunk faluhelyen az öregek is kint tartják a cicákat. :) Ne aggódj mások miatt.
2019. máj. 31. 12:15
 34/34 anonim válasza:
2 macskám van és kint laknak , olyan hogy macskabiztos kerítés nincs. A legtöbb település max 2.6m-es kerítést enged. A cicám ülő helyzetből ugrik fel 2m-es kerítésre. Háztetőn mászkál, egerészik, napozik = jól érzi magát. Lakásban tartani egy szabad természetű állatot az igazi kínzás. Elkóborol,majd hazajön.
2021. ápr. 1. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!