Szőr ellen? Fürdetés?
A szőr ellen nem segít. Ha szereti a vizet, óvatosan próbálkozhatsz, estleg pl egy kis lavórba, tálba tehetsz ki vizet hogy játszon vele. Sok gigantikus teória van a macskák fürdetéséről, ha szereti a vizet, nagy előny. Ha nem, legyen a közeledben ragtapasz. Úgy nem jó fürdetni hogy beteszed a kádba és föléhajolsz, mert fölé magasodsz és ez ijesztő. Neked megy önként, az jó. De az se jó ha véletlenül beleesik a kádba, mert megijed. Volt olyan, aki az ölébe vette és úgy fürdött. Összes külföldi videóban a mosdókagylóban hempereg a macska: az az ő mérete és finomabban jön a víz. Még azt tudom elképzelni, hogy a zuhanytálcában játszik a vízzel, ismerkedik. (ha van). Csak fokozatosan. Jól járnál, ha nem utálná meg.
Szőr: Van külön vedlési időszak, tavasszal (téli bunda levedlése) Van ilyen kefe fekete sörtéjű, hosszú szálú, azzal is lehet, a gereblyeszerűvel mindennap nem kéne szerintem ( olyan, mint a furminator).
vitaminpaszta nem árthat , a zoopluson lehet kapni dirty devil állatszőr eltávolító porszívó fejet 6 ezerért, valamint nem tudom, mit eszik, hogy amennyiben ez extrém, akkor befolyásolja a kaja, és nincs-e allergiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!