Felnőtt macskát be lehet oltatni férgesség ellen?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 11:06
1/7 anonim válasza:
Férgesség ellen nem oltás van, hanem tabletta. Azt pedig felnőttként nyugodtan be lehet adni neki. Állatpatikában vagy állatorvosnál lehet féreghajtót kapni.
2/7 anonim válasza:
???
Nem oltani kell férgesség ellen, hanem elmész az állatpatikába és veszel parszáz forintért fereghajtót éa beadod neki.
Nem fogja magától megenni.
És nem kell, hanem kötelező.
3/7 anonim válasza:
Van féreghajtó spot-on is.Én a Broadline-t szoktam venni.Elég drága,de külső és belső élősködők ellen is jó.Három havonta érdemes a cicáknak féreghajtót adni.Mielőtt veszel próbáld lemérni a cicát,mert a súlyától függ,hogy mennyi gyógyszer kell neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, azt hittem oltás is van férgek ellen.
2019. ápr. 6. 11:33
5/7 anonim válasza:
3-mas vagyok,aki lepontozott elmondaná,hogy miért?
6/7 anonim válasza:
Nem kötelező, de ajánlott, 3 havonta. Ha férges, 2 hét után megismételni...
Be lehet? 😉😂😂🤦🏻♀️
Egyébként IGEN, van oltás is, állatorvosnál, de csak ezért nem vinném oda. Szóval nem ifaz, hogy csak tabletta van, van ilyen paszta is és igen, oltás is van.
7/7 anonim válasza:
Spotont ajánlok a cicádra. Ez megbízható és kényelmes. Több minden élősködő ellen hat külsőleg és belsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!