Házilag lehet tenni valamit a férgesség ellen?
Figyelt kérdés
Ha már férges a cica de nincs lehetőség orvoshoz vitelre, lehet valamit házilag tenni lenne?Pl etetni vele vmit?2010. aug. 8. 16:56
1/5 anonim válasza:
Nem. Vegyél neki féreghajtó tablettát. Ha meg nincs erre sem pénzed, ajándékozd el.
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy nincs lehetőség? Ha a macskát nem is viszed el akkor bemész magad bármelyik állatorvoshoz, mondod hogy féreghajtót adjon macskádnak és kb. 200 ft lesz. Mi akadályoz?
3/5 anonim válasza:
Foghagymát kell a kajájába keverni, öreganyám is esztet csinálja.
4/5 anonim válasza:
Én a két cicámnak a (EMBERI)gyógyszertárba vettem féreghajtót. Gyógyszerésznő elmondta, hogyan kell adagolni és kész. 1000 alatt volt azthiszem, de már nem emlékszem, rég volt 3 éve kb. Próbáld meg!
Jótanács! Míg férgesek ne engedd be Őket az ágyba! Ha családiba laktok talán a lakásba se kéne el lehet kapni állattól az ilyent sajna. :SSS
5/5 anonim válasza:
Épp tegnap vettem féreghajtót a macseknak, 235 forintot fizettem. Szerintem jobban megéri, mint az otthoni kísérletezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!