Hogyan tudok a macskámnak házilag játékot csinálni?
Én mindig azt csinálom, hogy fogok egy diót és rákötöm egy madzagra és azt is felkötöm valahová ahol tud vele játszani.:)
Illetve régi kis plüssállatkákkal is eljátszanak.
Én most hoztam be a kiscicámnak egy cipősdobozt és azzal is eljátszik.Próbáld ki!! :)
Mennyit van egyedül? Az enyém volt úgy, hogy napi 8-9-10 órát is, de megszokta... Most már zavarom, ha itthon vagyok vele. :D
Papírgombóc, alufóliagombóc, bármit felköthetsz neki madzaggal, az enyémnek van egy kedvenc plüss kutyája, amit a szájában hordoz (az én régi játékaim közül nyúlta le).
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:22
az én macskámnak is van egy kedvenc játéka amit a szájában visz.:D
Elvileg nem baj, ha egyedül van, de én 3 hete fogadtam örökbe még egyet, elképzelhetetlenül jobb a cicám. Jobban viselkedik, aktívabb, kedvesebb, szeretik egymást az új cicával, azóta játékok sem kellenek neki :D
Na de az enyémek kedvencei- ha épp nem egymást nyúzzák: összegyűrt alufólia galacsin, amit játék után mm-es darabokra tépnek, szívószál- ne kérdezd mit esznek rajta, de mindig ellopják a poharamból, illetve kindertojásnak a műanyag izékéjébe tegyél néhány szem almot, kavicsot, tápot, tökmindegymit csak csörögjön. Amúgy ha megteheted én azt mondom, fogadj örökbe még egy cicát, mert tényleg nagyon boldogok így együtt :)
macskajáték készítése:
Szerezz egy zsinórt,és kösd egy botra.
a zsinór szabadon lógó végére köss pl.:egy csörgőlabdát,vagy plüssegeret,vagy egyszerűen egy zoknit
fogd meg a botot,és kezdd el a macska közelében(kb.:30cm-re)lóbálni.
A macska valószínüleg utána fog ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!