Milyen macskajátékot készítettél házilag?
Én egy szaloncukros papírt odakötöttem egy ajándékzsinórral az ajtófélfához, ott jár a levegő, és magától is mocorog, így ha nincs épp kivel játszani, magában is elvan a cica :)
Emellett pedig van egy plüssállata, akkora, mint ő, azzal szokott bunyózni.
17:22: És használja a cica? Nekünk egyszerűbb bútorai vannak, de azt sem szereti..
Megemelem a kalapomat előttetek, tényleg nagyon kreatívak lehettek :D
mi a lidl be amikor m3együnk tejért 12 darabot veszünk tudods ilyen dobozba van nekem 2 cicám van a cilike meg a kormi na mind1 szoval a dobozt haza hozzuk és ab jáccanak eddig 3 dobozuk van és még vartunk nekik játékot is de magukkal is elvannak azaz egymagukba meg ketten mindig vereked nek hát haláli ahogy vereked nek és puszi:
cili cica
:) Hát ez nagyon aranyos kérdés! Mi asztalossal és kárpitossal csináltattunk meg egy nagyobb macskabútort, aminek a paramétereit és a fényképét netről nyomtattuk ki. A cicák imádják, és kb feleannyiból kijött mint az eredeti.
Saját készítésű kartondoboz: vágtunk rá egy nagyobb lyukat, amin beférnek, és sok kicsit az oldalakra, amin tudnak ki-be nyúlkálni. Ezt is nagyon szeretik.
Néha pedig felkötök egy csirkelábat madzagra, és azt húzgálom előttük. :)
az én cicám a fóliagombócokért él-hal, de komolyan :) egyszer épp ettem a szendvicsemet, az alufóliagalacsint meg a szemetes mellé dobtam és egyből rávetette magát. imádja össze-vissza rugdosni, ráadásul harapdálhatja is és kedvére belemélyesztheti a kis karmait:D az egyetlen gond vele, hogyha begurul a szekrény alá/hűtő mögé, akkor nem tudja kiszedni...
a másik házi-játék, amit még nagyon szeret az a 'csupasz' wcpapír guriga:D még egy kb másfél méter hosszú madzagot is adtam neki, csak így, semmi nélkül, azzal is elszórakozik :)
van neki egere is, de azt nem szereti annyira,mint az előbbieket :D
Blöki macskánk egy botcsinálta Monte Christo grófja, aki maga gyártja a macskabútort is. Van két üres doboz (ex-szavazóurna) egy félreeső sarokban. A felsőben lakik, az alsó, kívülről nehezebben megközelíthető urna "mennyezetébe" meg vágott (vagyis inkább kapart) egy lyukat a felső lakosztályához.
Hallottuk esténként a kaparászást, de azt hittük, csak a karmait trenírozza, nem tudtuk, hogy itten a két lakosztály tervszerű egybenyitása zajlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!