Szeretnék egy szoba kutyust de anyáék nem engedik. Azt mondják hogy már sok állat van. ( 21 diszhal,2kutya,3 macska,2 papagáj) Mivel győzhetem meg őket?
Semmivel baba -.-"
Rengeteg állatod van, bazzeg nem elég ennyi?
Gondozni is kell őket?? Nekem 4 kutyám van,
2 amstaff, 2 kanáriszigeteki, és a fasorba se kivánok több állatot
Gondolj csaj bele: Napi 3 séta, napi 5x10 perc intenziv tanitás, 2 óra játék.
neked 2 kutyád van, ez lenne a 3.
magyarul háromszor vedd amit leirtam...
nekem sincs csodaéletem, mert én 4x csinálom mindent, nem gépezek sokat, mindig velük vagyok. egyszer sem voltam nyaralni, mert a 4 kutyámat nem lett volna szivem otthagyni...
Ne tőlünk kérd a segítséget.
Ha a szüleid nem akarják, ez ellen mi nem csinálhatunk semmit.
És ha jó is leszel, azzal tulajdonképpen csak átvered őket!
Légy normális, ne idegesítsd őket a kutyával, és ha úgy látják, itt az idő, akkor majd kapsz egy másik kutyát!
Ennyi állatot... o.0
Egy állat gondozása is rengeteg PÉNZBE kerül! Gondolom jómódúak vagytok. És te szoktad őket gondozni? (Kitakarítani, sétáltatni, játszani)
Amugy ez nem olyan sok allat... Gondolom a kutyak-macskak az udvaron, a halak az uvegben, madarak a racs mogott.
Kedves kerdezo, a macskak-kutyak udvariak, vagy legalabbis "bejarosak"?
Kutyák: puli,tacskó és valami keverék.
Mindent én etetek csak a papagájokat nem mert azokv anyáé. Van rá pénz. Nagy az udvar és a ház (emeletesd) + még a hátsó kert. És bejöhetnek a házba a kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!