Macska es papagaj egyutt?
Figyelt kérdés
van egy perzsamacskam, de nagyon szeretnek papagajt is.Lehetseges, hogy nem kapja el(ha lenne papagajom, biztos kiengednem neha a kalitkabol), vagy inkabb tegyek le rola?2010. jan. 8. 17:47
1/10 anonim válasza:
Engedd ki a papagájt, és addig csukd ki a macskát.
3/10 anonim válasza:
Nekünk a kalitkába is nyúlkált a macska.
Én nem ajánlom!
4/10 anonim válasza:
Macska+Papagáj=Jóllakott macska
Nekünk a 3 centis lyukakon szedte ki a madarainkat szinte tollanként(gondoltuk onnan lehetetlen), szóval én nem ajánlom, de ha mégis, szereld a kalitkát a falra vagy lógasd le. Bútorra semmiképpen mert oda fel tudnak mászni. Ha meg röptetni akarod csukd ki a macskát.
5/10 anonim válasza:
Nekem hat macska mellett van a kalitkában a földön a papagáj, és egy sem bántja.
Első voltam.
6/10 anonim válasza:
Nem azért, mert a macskák a papagáj társaságában nőttek fel?
Amelyik macska még sosem látott papagájt az biztos, hogy vadászni fog rá!
De, ha addig kizárod, akkor nem lehet probléma! :)
8/10 anonim válasza:
nekem van macskám is és kedd óta 2 papagájom is :) be szoktam zárni a szobám ajtaját, mikor kiengedem őket repdesni...amúgy szokta őket nézni, de még nem ugrott a ketrecre :P
9/10 anonim válasza:
Ez tipikusan a Nagyi,Csőrike, és Szilveszter esete,a többit gondolom mindenki sejti.
10/10 anonim válasza:
az én cicám kiszedte a farktollait és leverte a kalitkát szóval elég necces:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!