A hullámos papagáj hangos? :S
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 09:01
1/13 anonim válasza:
Ha nincs párja és unatkozik akkor igen, de ha van párja akor szép halkan csicseregnek. Nálam így volt :)
2/13 anonim válasza:
Eggyet értek az előző válaszolóval.Nekem nimfa papagályom van,ő hangos."Ha ez alapján akarsz vásárolni"
3/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:))
és tart vki katalin papagájt?Ő milyen? :))
2011. okt. 28. 09:38
4/13 anonim válasza:
Írd be a google-ba,és ott lessz.Nagyon aranyos,és szép most néztem meg
5/13 A kérdező kommentje:
köszi:) tudom hogy néz meg azt is olvastam róla hogy kedves meg midnen de tartottatok már? lehet tanítani?
2011. okt. 28. 09:54
6/13 anonim válasza:
Nekem 6 hullámos papagájom volt és hangosak voltak nagyon....
7/13 anonim válasza:
Szerintem olyanok lehetnek mint a hullámos papagájok.Nálam a hullámos papagáj akkor volt hangos,ha szólt hangosabban a zene.Párban vegyél.Szerintem hamarabb megszelidűl mint a nimfa,mert már megvan egy éve,de még nem tudtam megszelídíteni."Utolsó voltam"
8/13 anonim válasza:
hangosak párban is
nekem kettő van, és imádom őket, de néha nagyon hangosak tudnak lenni
9/13 anonim válasza:
Igen hangosak párban is.Azért írtam,hogy párba vegye,mert nem unatkoznak.A fiú és lány papagáj nagyon aranyos mikor puszilkodnak:)
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)))
azt hiszem veszek egy katalin papagájt akit szépen megszelídítek és vele töltöm az összes szabadidőmet^^
2011. okt. 28. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!