Mermal szerintetek kandúr vagy nőstény név? (Garfield meséből a szürke cica)
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:04
1/7 anonim válasza:
Valahogy ez nekem uniszex.
Szerintem mind a két neműnek aranyos név :)
2/7 anonim válasza:
Az én cicámat is úgy hívják =) (az enyém kandúr cica)
Szerintem lány cicának is lehet ezt a nevet adni mivel a rajzfilmben Nermal, a világ legaranyosabb cicája...
3/7 A kérdező kommentje:
Hoppá még rosszul is írtam. Köszi :)
Várom még a véleményeket :)
2010. júl. 5. 18:55
4/7 anonim válasza:
Igen szerintem is a Nermal mind2-nek adható fiú vagy lány:)
De azt tudom hogy a Garfield-ba lány a cica:)
5/7 anonim válasza:
Az egyik Garfield magazinban az volt hogy egy valaki küldött egy levelet Jim Davisnek amiben az volt egyik kérdés: Nermál fiu vagy lány?(persze angolul) Jim Davis válasza: Nermál fiú de a mozifilmben lány szinkronizálta.
6/7 anonim válasza:
Utána néztem most a neten.
A "Nermal" egy jellegzetes arab női név.
A Garfieldban is azért akarja mindig Abu Dabhi-ba küldeni Garfield a Nermalt, mert arab neve van!:-)
7/7 anonim válasza:
uccsónak,Pedig hasonlit a Kornélra...Nermál Kornél.6 betüs mindkettö.és még a ritmusuk is hasonlo,de ez csak az én véleményem.leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!