Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem tud szopni a többitől,...

Nem tud szopni a többitől, megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hetes kismacskáink vannak, 4en.

5en születtek, az 1ik 1hetesen elpusztult.

3 közülük nagyon (hú bocs, egy kicsit matekfeladatnak tűnhet :D) jó állapotban van, erősek, kíváncsiak, életrevalóak.

A negyedik kb fele akkora súlyban/méretben mint a többi, és amikor az anya macska ledől szoptatni akkor ő nem jut cicihez, mert a többiek simán kitúrják.

Vettünk neki cumisüveget, meg tejport, a doboz szerint felmelegítettük 38.5 fokosra, állagát tekintve jó volt, mégsem itta, nemtudom mi a megoldás.

Szoktam olyat csinálni, hogy a többi macskával játszok amíg ő szopik, de nem tudom ezt napi 5-6x eljátszani, nagyon elfoglalt ember vagyok :S

Valami ötlet, vagy mondjak le róla?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 5. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát pedig az a megoldás, hogy elveszed a többit és csak ezt az egyet hagyod szopni. Ha hagytad, hogy megszülessenek, akkor gondoskodnod is kell róluk
2010. júl. 5. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért elleted a macskád, miért nem viszed orvoshoz, miért hagyod hogy akármelyik is meghaljon? Mi nem vagyunk orvosok, mit vársz tőlünk?
2010. júl. 5. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő egyen először. Vagy próbáld meg a tápszert, de ha nem eszi, akkor csak ez marad.
2010. júl. 5. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
cumisüveg az túl vastag neki.szemcsepegtetőről halottam rászerelve valami nagyobbacska tartállyal.
2010. júl. 5. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom! köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. júl. 5. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Muszály a többieket elfoglalni, míg a legkisebb szopik, de egyébként az erősebbek a leggyengébbet mindig kitúrják, legyen itt szó akármelyik emlősről. Nem akarok vészmadár lenni, de ha semmi sem jön össze, akkor muszály lesz keresni neki dajkamamát, különben el is pusztulhat. Annyiból áll, hogy egy cicánál, akinek kevés a kicsinye, és van rendesen teje, átmenetileg szopik a tied.
2010. júl. 5. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló cipőben. Az egyik amit tettem segítettem neki hogy ne túrják el, a másik langyos, picit cukros laktózmentes tejet csepegtettem oldalról a pofizacsija alá pici fecskedővel és simán nyelte a tejcsit.
2010. júl. 5. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma reggelre elpusztult szegénykém :(
2010. júl. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!