Mit tudnék tenni egy nagyon apró kiscicával, akit nagyon nehéz gondozni?
Szóval, nem olyan régen egyik családtagom rábukkant erre a kismacskára, akit nem rég szült a felnőtt macskánk. Nem volt hajlandó etetni/törődni vele (első terhessége, nem tudom ez magyaráz-e valamit). Azóta próbálom én és a családtagjaim gondozni őt. A gond ott kezdődik, hogy nagyon macerás vele törődni. Nem tud magától vizelni, törölgetni kell alul hogy ez sikerüljön neki. Étel ként csak tehéntejet tudunk neki adni, mivel más nincs kéznél, ahol pedig lakom nincs állatpatika/állatorvosi rendelő. Van egy olyan érzésem, amit az internet beigazolt, hogy nem igazán tesz jót neki a tehéntej. A gond az, hogy folyton nyávog, éjjelente nem lehet tőle aludni, nincs vele mit kezdeni. Hiába ringatom, simogatom, etetem, pisiltetem, folyton nyávog torkaszakadtából. Egy fajta utálat is kialakult bennem, mivel semmit nem lehet vele tenni. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy tudnék házilag csinálni neki olyan tejet ami nem erős, vagy hogyan nyugtassam le? Volt már macskám, de a dolgokat mindig az anyamacska intézte eddig. Sajnos most nem így van, én pedig kezdek kiakadni teljesen. A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
(Azoknak, akik fognák a fejüket valami miatt amit esetleg rosszul csináltam, elárulom, ismét, hogy sosem volt még arra szükség hogy újszülött macskát neveljek.)
#10 én meg privit is írtam, hogy merre lakik a kérdező, gondoltam ha közelben lakik tudok segíteni...
Semmi választ nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!