nővérem régen akar egy cicát,és az oszt.társa hozott neki de jól átvágta mert egy sima egyszerű házi macskát hozott és el akarta tüntetni a házból én meg mondtam hogy minden felelőséget át vállalok csak ne adja oda másnak<>DE nem is ez a lényeg mos 6hetes a cica.akarok neki venni jóminőségű drága tápot,kaját,drága jó min.bolhaírtót sok drága,és minőségi dolgot szeretném hogy jó legyen neki,de anyum állandóan azzal cukkol hogy mért veszek ennek a koszlottHÁZI MACSKÁNAKilyen dolgokat,mert ha egy perzsa feküdne velem este a fotelben az teljesen más lenne.szerintem ez nem ígyvan vagy igen??szegény nem szép cica de ha már nem jól indult az élete akkor meg adok neki mindent nem??vagy nem érdemli meg??<mindegy h megérdemli vagy nem én akkor is fogok neki ilyeneket venni és kényezteni>
2010. júl. 4. 21:28
1/10 anonim válasza:
szerintem nem számít hogy milyen a macska, gondozni és etetni kell rendesen...:/
2010. júl. 4. 21:34
2/10 anonim válasza:
neked van igazad, pénze viszont gondolom, csak anyádnak...
viszont ivartalanításra mindenképp spóroljatok össze kis pénzt, nem olyan hatalmas összeg és sok alapítványon keresztül lehet olcsóbban is : pl: Cirmos Cica Alapítvány, Tata
2010. júl. 4. 21:37
3/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen a cica. Nem feltétlenül kell a legdrágább dolgokat megvenni neki (egy perzsának sem), de legalább egy jó középkategóriás kaját érdemes, és az egészségügyi állapotára mindig figyelni (minimum bolha és féregirtás).
2010. júl. 4. 21:39
4/10 A kérdező kommentje:
nem,nem ez mind az én pénzem.azért is veszekszik velen h ne költsem rá.am meg lesz műtve,mert men akarunk a jövőben kiscicákat,meg nehéz elajándékozni,meg nem tudjuk kihez kerül,eldobálni,meg embertelen
5/10 anonim válasza:
Jajjj, igen! A 2.-nak igaza van, időben fegyeljetek majd az ivartalanításra!
6/10 anonim válasza:
Neked van igazad. Én is hosszúszőrű macskát akartam, de hát keverékek voltak a szülei és pont nála nem jött ki a hosszú szőr, de mondhatom hogy nem adnám, senkinek! Nagyon jó cica, meglásd majd megszépül és nagyon különleges lesz a tiéd.
2010. júl. 4. 21:45
7/10 anonim válasza:
Nővered meg anyád jó nagy tahó lehet... Nem amiatt, mert nem akarja vállalni a költségeit, hanem mert azért nem vállalja a költségeket mert ez egy házi macska.
Egyébként én jobban pártolom a kutyákból pl a nagyobb testű kutyákat, aminek nincs kinyalva a segge és a keverék kutyusokat is szeretem. Ezen azt értem hogy miaz már hogy hetente kozmetikus... Milyen állat az ilyen?
Sokan pl. westie-t is csak azért vesznek hogy a barátnők mondják nekik hogy milyen cukcsi a kutyikád -.-˝
Ezen a szinten van kb. hogy az osztályból kiközösítenek valakit, csak azért mert szegény a családja.
Bocs ha néhol ejtettem helyesírási hibát.
2010. júl. 4. 21:54
8/10 anonim válasza:
Egy házi cica is pont annyi törődést és szeretet igényel mint egy fajtacica! Pont ugyan olyan érző kis lelke van. Nem is gondoltam volna hogy ilyen hozzáállás létezik. :(
Az én cicáim is házicicák és soha semmi fajtacicáért nem adnám őket!
2010. júl. 4. 22:07
9/10 anonim válasza:
Jesszusom, de nagy az isten állatkertje! Nem tudom anyukád és nővéred mit szólna hozzá, ha a boltban csak tegnapi kenyeret kapna, mert nem nemesi származású! Bocs, de ez röhej!
2010. júl. 4. 23:37
10/10 anonim válasza:
Igazad van, bocs h ezt mondom, de szörnyű édesanyád és a testvéred gondolkodásmódja erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!