Létezik olyan, hogy egy macska elmebeteg?
Lehet rendellenesseg, persze, de szerintem itt csak egy ontorvenyu, hiperaktiv cicarol van szo.:D
Marmint a leirtak alapjan.
Én sem hiszem, hogy agyi rendellenességről lenne szó, de egy próbát megérhet állatorvoshoz vinni.
Ivartalanítva van?
Trikolor nőstény cicáról van szó?
Azok szoktak ilyenek lenni. :D
Nekem is van egy hasonló viselkedésű cicám.Őt kb.2-3 hetesen kukába dobták, gyerekek szedték ki, így került hozzám.Az anyától, alomtestvérektől való korai elszakadás traumája mindig megmarad bennük, mivel nem tanulják meg az anyától és testvérektől a normális macska viselkedést, játszást.
Az enyém is ilyesmi, van hogy ok nélkül ránk támad és harap rettenetesen, máskor meg mászik rám, és bújik,szeret.Aztán simogatom, tetszik neki, de a következő pillanatban összemarja a kezemet és elrohan.Ő is néz olyan eszelősen, meg hiperaktív.Többi cicának is nekimegy néha, de már megtanulták kezelni.
Ő normál méretű vörös ivartalanított fiú cica.
Orvoshoz vinni! Kész katasztrófa.De így is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!