Eger közelében hol vannak éjszakai állatorvosi ügyeletek?
A cicánkat ma du. 4 órakor bódították (nem altatták, csak bódították). Azóta 3x hányt, legutóbb véreset (22 óra környékén). Felhívtuk az első elérhető állatorvos telefonszámát, amit a neten találtunk. Ő azt mondta, hogyha a cica megint hányna, vagy rosszabbul lenne, akkor vigyük be ügyeletre.
Egerben, vagy Eger közelében hová tudnánk bevinni a cicát? Csak olyat találok, ami legfeljebb 22ig van nyitva. Nagyon aggódom.
SEHOL!
Egyszerűbb és olcsóbb, ha keresel egy, a lakásán rendelő dokit, és kicsöngeted.
Vagy Budapest.
Nem tudom telefonon megosztani, de fészen van egy olyan, hogy Debra24. Itt megyénként lebontva mindig fent vannak az állatorvosi ügyeletek, heti szinten frissítik.
Sajnos Heves megyében valóban nincs ügyelet, a szomszédos megyéket is érdemes megnézni, ami talán elérhetőbb, mint a főváros (tudom, sajnos még mindig csak akkor, ha van kocsi).
Remélem, a cica átvészelte az éjszakát!
Nagyon köszönöm a válaszokat. Kiderült, hogy Nyíregyházán van a legközelebbi éjszakai ügyelet hozzánk.
A cicánk már jól van szerencsére. :)
Örülök, hogy jobban van a cicád. Én is egri vagyok, fos ez a város!!! Én már Debrecenbe hordom a cicámat, itt olyan orvosok vannak, hogy már meghalt volna... :(
Ügyelet nincs, Pest vagy Nyíregyháza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!