Segítség! Mit tegyünk?
a legjobb tényleg az állatorvos lenne.
amúgy arra kéne rájönni, hogy az anyamacska mért hagyta ott a kicsiket. lehet valami bajuk van, azért nem megy oda hozzájuk, vagy nagyon sokat voltak ott osztálytársadék és ez zavarta az anyamacskát. ha oda viszitek a kicsikhez akkor se megy oda hozzájuk? nem marad ott? szerintem volt valami oka hogy otthagyta őket. menhelyen nem biztos hogy el vállalják őket :S
a legjobb tényleg az állatorvos lenne.
amúgy arra kéne rájönni, hogy az anyamacska mért hagyta ott a kicsiket. lehet valami bajuk van, azért nem megy oda hozzájuk, vagy nagyon sokat voltak ott osztálytársadék és ez zavarta az anyamacskát. ha oda viszitek a kicsikhez akkor se megy oda hozzájuk? nem marad ott? szerintem volt valami oka hogy otthagyta őket. menhelyen nem biztos hogy el vállalják őket :S
Köszi a választ.Mondom sajnos az állatorvos aki itt rendel,ma nincsen,zárva van valamiért. Igen lehet,hogy bajuk van,mert szarul néznek ki nagyon,de ez attól van hogy elhagyta őket.Nem ők nem piszkálták őket sokat,legalábbis amíg az anyacica ot volt velük,mondtam is nekik h 2 hétig ne is fogják meg őket,nem is tették.Én arra tippelek hogy az anya megint vemhes:S Próbáltuk odatenni őt,de elfutott,ha meg ottfogtuk akkor morgott meg karmolt(pedig szelíd és kedves cica) Nem tudjuk mia baja,de most már az anyamacska se eszi,lehet hogy ő a beteg...? nem tudom mit kéne tenni!
Nem veszett az anyamacska? mert a vadállatok túl szelídek a veszettségtől, de a háziállatok éppen vadak lesznek. Mert írtad hogy fúj-karmol.
Szeged környékén most nagyon sok veszett rókát találtak.
Ha az lenne, akkor vigyázzatok, mert a veszettség 100%-ban halálos. Mármint az embernél, ha nem kap időben ellenszérumot. Amikor már kifejlődött, akkor nem gyógyítható!
első vagyok
szerintem amint rendel az állatorvos, vigyétek el a kicsi és a nagy cicákat is! addig próbáljátok gondozni valahogy őket :S
nem hinném hogy az anyacica vemhes, általában ilyenkor még elhajtják a kandúrokat. :S nem értem mi történhetett :S
Nem tudom hogy veszett e :S Végülis előfordulhat,de nem tudom...Mi sem tudjuk hogy mi .Ja és tudom hogy elvileg el kéne hajtania a kandúrokat,de az oszttársam azt mondja,hogy amikro megkörnyékezték,ráugrott a kandúr,és nem hajtotta el tehát lehet hogy történt más is... Próbálunk állatorvost keresni a közelben,de eddig nem sikerült,egyedül a menhely:S
Félünk,hoy holnapra már nem maradnak meg=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!