Megérné macskát tenyészteni?
“Azt értem hogy nem lehet megélni!Csak azt nem hogy miért?”
Azért, mert egy nősténytől 2évente hozol le egy almot, nem pedig minden tüzelésnél. Költségek viszont folyamatosan vannak.
A maine coon is hasonló árban mozog, igen. :)
Mivel belőlük sok tenyésztő van, kicsit nehezebb lesz elindulni, dehát minden kezdet nehéz. Szép cicákat kell keresned, amivel kitűnsz, és a kiállításokon nyersz. Így fog egyre jobban elterjedni a híred.
utolsó válaszolónak pedig: 2 évente 3 alom engedélyezett.
Rosszul tudtad.
Nahát akkor.
Mindent jól csinálsz, minden optimális, az összes kölyök best of show, állatorvos, gyógytáp, semmi soha nem kell, stb.
A vége az, hogy minden évben sikerül +600e bevétellel zárnod a macskákból. Adózás minden után, mondjuk, mert ez egy szuper ideális állapot.
Ez hónapra leosztva, 50e bevétel. Hát... nem tudom, ez nekem nem a "megéri munka".
Bengáli is attól függ, milyen színű, milyen a mintája. Ott a szép színű és mintás kölyköket drágábban el tudod adni, és ritkábbak is.
Abból is viszonylag sokan vannak, de az is megoldható.
Mindkét esetben számolnod kell még a szaporítókkal, ők is rontják a "piacot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!