Ti mivel etetitek a macská (i) tokat? Mennyit költötök havonta egy macska etetésére?

Utolsó vagyok, kihagytam, hogy alutasakost vagy konzervest csak nagyon ritkán kapnak, mert a lusta gazdák megoldásának tartom, de ne kövezzetek meg!:D
Ha még is úgy alakul, akkor Animonda Carny, Feringa, Grau, Cosma stb. ami magas húsrész arányú.

Kedves utolsó, ezért tart az állattartási kultúr magyarországon ott, ahol, mert sajnos nagyon sokan gondolkodnak hozzád hasonlóan.
Neked több lesz attól az életed, hogy lenézel magadon kívül mindenkit és fröcsögsz? :) Ha nem, miért teszed?
Engem speciel pont hidegen hagy, hogy te fürjtojással eteted a macskáidat, mert feltételezem, hogy lehetsz ettől még jó gazda. Te miért nem nézed ki a többi válaszolóból ugyanezt? :)
Attól még, hogy konzervet kap a cicám (jah, csak 70%-os hústartalommal, lustagazdi vagyok, munka mellett nincs időm neki külön főzni...), még lehet egészségesebb, mint a te "gyerekeid", nálunk nincs szükség gyógytápra sem. ;)
Szerencsére ma már a jobb minősegű tápok teljes értékű eledelként szolgálnak a macskának, igazság szerint nedvesre meg húsra nincs is szükség, mert a száraztápban benne van minden, ami kell. Épp ezért felesleges lenézni azokat, akik akár alussal vagy egyéb szaftos nedvessel egészítik ki az etetést, mert ez nem szolgál semmi egyebet, mint a cica ízlését. Ugyanezt teszed te is az ezerféle hússal, nyilván jobb, mint bármilyen jó minőségű nedves, de nem lesz tőle több a te macskád, mint másé. :)

Utolsó Te nagyon el vagy tévedve! Ha mindenki úgy etetné és szeretné az állatait mint ÉN, nem lenne szükség állatvédelemre. Tudom, mert állazorvosi asszisztensként dolgozom 8 éve és rendszeresen közreműködön szervezetekkel.
Vagdalkozol és személyeskedsz? Ki szólt te hozzád? A soraim a 99ft-os Spáros, meg whiskas táppal etetőknek szólt.
Megértem ha valakinek nincs úgy ideje, de akkor is lehet minőségi konzervvel/táppal etetni! A húst pedig semmi sem pótolja, a minőségi száraztáp sem!
Mindkét cicám mentett, szerencsétlen sorsú, úgy kerültek hozzám az egyik bolhásan, férgesen, a másik FORL-osan, táplálék allergiásan. EZÉRT kap gyógytápot!
Amúgy meg mindenkinek arra vam ideje, amire akarja...;) Én inkább fél órával korábban kelek, de a szőrös gyerekeinknek mindent megadunk.

"A húst pedig semmi sem pótolja, a minőségi száraztáp sem!"
Ha így lenne, akkor nem lennél olyan nagyra azzal, hogy milyen száraztápot kapnak. Magadnak mondasz ellent máris. ;)
És látod, megint fröcsögsz és vagdalkozol, pedig én csak egy szimpla véleményt írtam le. Ennél többet szerintem kár hozzáfűzni. :)

Van, aki mindennél jobban szereti az macskáját, kutyáját és megpróbálja a naga módján ellátni. Ha májkrémes kenyeret, maradék húst, csontot és 1000ft/kilós tápot ad neki, akkor is szereti! Undorító, hogy ezen veszekedni kell... Csak az a megfelelő gazda, akinek a szájáról nyalja le a libamell szaftját a macska?! Aztán meg lehet egész nap rá sem néz az ember, de el van telve magától, milyen jó gazdi, mert bizony ebben a hónapban is 10000ft-os tápot vett neki.
Én azt írtam, havi 3-4 ezer, amit kajára költök, van, aki ezt is soknak tartja (nyilván ehhez még jönnek költségek), de mindent megkap, az időmet is a cica.
Az állatok szeretete össze kellene hogy tartsa az embereket, de látom, nem megy... A másik pénztárcájában ne nyúlkáljon már senki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!