Ez normális/baj?
Sok macskáról hallottam már hasonlót.
Ha anyukád tiszta vízzel felmos utána - remélem jól értettem -, akkor nem lesz baja, sokan az alomtálcát is domestosszal takarítják. :) A higítatlan vegyszer közelébe felmosásnál ne engedd azért.
Nem tudom pontosan leírni, innen van az infó a gyikről, talán a nitrogén vagy mi a közös a szagában a vizelettel (javítson, aki pontosan tudja, kérem!). Szóval a macskapisire emlékezteti a szaga, azért nyalja. A tiltás annyira nem segít, a szervezés igen. Az én macskám délután alszik, és én legtöbbször akkor mosok fel. És nem mindenütt egyszerre, és ugye ki meg be is lehet zárni a macskát míg felszárad.
A domestosban hypó van. Anyukád ezt szétlocsolja - már ez is durván hangzik, én a fél vödör vízbe teszem - feltörli-szétkeni, jó, szárad is, mennyit nyal fel a macskátok? Ezzel vigyázni kéne!
#3 Nyilván nem szétlocsoja ő is vízbe önti és úgy.Csak akkor szokja általában nyalni amikor nem rég lett felmosva.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!