A macskànk miért nem érti meg hogy ö kinti macska és nem benti?
Figyelt kérdés
Azt figyeli mikor nyilik az ajto es abban a pillanatban beszalad a lakasba. Nem lehet vele mi csinalni, a kandalonal akar aludni mindig. Ezert ha itthon vagyunk akkor bent lehet mert nem lehet vele mi csinalni. De ejszakara ki kell mennie meg ha nem vsgyunk itthon akkor is es meg ö van megsertodve. Ez miert van?? Ilyen makacs egy allatot en meg nem lattam. Felnott nem kolyok. Nyaron meg a jo idokbe bezzeg nem akar bejonni sose.2018. dec. 19. 10:49
21/27 anonim válasza:
Ez csak trollkodás. Nekem is vannak macskáim holott kutyapárti vagyok, és nem is akartam macskát soha, de sok ideszegődött az olyan gazdák miatt mint, ti. macskáról beszélünk könyörgöm, fázik kint. Még a kaukázusi kutyám is bejön aludni, nemhogy egy macska.A kutyák jönnek a házba, a macskák a fűtött garázsba, hogy este ne zavarják egymást. Van cicaajtó ki be tudnak járni.
22/27 anonim válasza:
Csak hogy tudd.. nekem valamelyik nap megfagyott az egyik kiscicam azert mert este -16 fok volt es egesz nap a radiatoron aludt aztan kiraktuk a teraszra ahol van 2 rossz kis agy es cicakosar, elhasznalt ruhak ugyhogy be tudott bujni megis megfagyott.. hiaba "birnia kellene" te szerinted de megsem mindegyik birja
23/27 anonim válasza:
nem az övé a macska , nem is akat macskát. szóval ne a kérdezőt szidjátok. a tesóddal meg a szüleiddel beszéld meg. HA ényleg incs más legalábbegy macskaházat kapjon szegény
24/27 anonim válasza:
A macskák ameleget szeretik.Gondolom, köztük is van edzettebb, amelyik bírja ahideget, és van fázósabb.Ahogy emberek között is.ebben ahidegben fokozottabban kell figyelni az állatokra is.Biztos, hogy ahideg előle menekül be.Majd ha jobb idő lesz, megmarad kint is.Addig csinálj neki odabent almot és hozd be a kajáját.Néha kis időre tedd ki levegőzni, de ne maradjon kint soká.Megfagyhat, ha nem bírja odakint.
25/27 anonim válasza:
Ilyen helyzetben nincs az, hogy nem az én macskám ezért tojok rá. Egy háztartásban éltek, nekem nem lenne szívem végig nézni, hogy az akié "hivatalosan", nem törődik vele. Ez ne legyen kifogás, mert a macska nem tehet erről.
26/27 anonim válasza:
Nem te akartad, oké. De elnézed, ahogy kínlódik a nyomorult és megfagy odakint? Sszameg, legalább egy bélelt kuckót csináljatok már neki kintre, hogy ne fázzon! Szerinted a macska nem kap tüdőgyulladást vagy nem fázik meg?
Miért nem adod inkább oda valakinek?
Szép kis család lehettek...
27/27 anonim válasza:
A miénk szobatiszta volt, ki be engedtük évekig éjjel is.
Ha ez zavar macskaalom a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!