Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskànk miért nem érti meg...

A macskànk miért nem érti meg hogy ö kinti macska és nem benti?

Figyelt kérdés
Azt figyeli mikor nyilik az ajto es abban a pillanatban beszalad a lakasba. Nem lehet vele mi csinalni, a kandalonal akar aludni mindig. Ezert ha itthon vagyunk akkor bent lehet mert nem lehet vele mi csinalni. De ejszakara ki kell mennie meg ha nem vsgyunk itthon akkor is es meg ö van megsertodve. Ez miert van?? Ilyen makacs egy allatot en meg nem lattam. Felnott nem kolyok. Nyaron meg a jo idokbe bezzeg nem akar bejonni sose.

2018. dec. 19. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Feltalálták a macskaalmot.
2018. dec. 19. 11:26
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Téged b..sználak ki a hidegbe éjszakára. Nem tűnt fel hogy kopog a fagy? Honnan vetted, hogy egy kis állatnak bírni kell a mínuszokat? Még csak egy odút sem engedsz meg neki ahol elbújhatna? Hogyan aludjon így? Ha ez a kérdés komoly, te nagyon ostoba ember lehetsz. Nyáron bezzeg nem megy be. Minek egy ilyen embernek állat, mint amilyen te vagy? Még régen, a buta parasztnak mondott emberek is beengedték az állataikat a mínuszokban.

Nálunk is kinti volt az első cica, mert az előző lakók így szoktatták, de én beengedtem, és soha nem piszkított be, azonnal rászokott az alomra. De volt, hogy eleinte kikéretőzött.

13/27 anonim ***** válasza:
91%
Macska alomról még nem hallottatok? Minek nektek macska?
 14/27 A kérdező kommentje:
Az ostoba testverem macskaja. Meg etetni se eteti az is nekem kell. Szoval macskaalmot se takaritana az biztos. De azt mar en sem, azert azt mar en se.
2018. dec. 19. 11:28
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Minek nektek macska, ha egyikőtök sem törődik vele?

Ajándékozzátok el valakinek, akinek örömöt okoz!

2018. dec. 19. 11:30
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
Remélem idős korotokban a saját sz--rotokban fogtok megdögleni mind a ketten, rohadt állatkínzók vagytok.
2018. dec. 19. 11:30
 17/27 A kérdező kommentje:
En torodok vele de macska kakit azt nem akarok takaritani. Foleg ugy hogy en sose akartam macskat. En mar megemlitettem adjuk oda valakinek de ezzel a bolondal nem lehet szot erteni.
2018. dec. 19. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire nem foglalkozik vele, titokban odaadod valakinek aki tényleg szereti, aztán azt mondod, biztos elcsavargott... hülye is vagy az állatkínzó mellé?
2018. dec. 19. 11:33
 19/27 anonim ***** válasza:
18%

A mi cickóink is állandóan besunnyognak. Én sosem engedem be őket a házba mert akkor állandóan itt akarnának lenni.

Vettem macskaalmot és lyukat vágtunk a műhely ajtóra amit le is lehet zárni akár nyáron. Télen a cickók pedig a kazán tetején melegszenek. Van nekik széna is cicakosárban. És a macskaalmot is mind a négy használni kezdte egyszerre.

2018. dec. 19. 11:34
 20/27 anonim ***** válasza:
63%
Ismerem a problémát, én nemrég végre eljutottam a macskaajtó felszereléséig. Nagyon megérte. A macska (akinek csöppet bizonytalanabb az élethelyzete, mint egy emberé) ösztönei szerint túlélésre pályázik, mert nem tudja, mi lesz vele holnap. Ebből kifolyólag akkor is eszik, ha jól lakott, akkor is automatikusan keresi a melegebb helyet, ha teszem azt épp még kibírná odakinn. Amúgy ő nem hallgat időjárás-jelentést, nem tudhatja, nem-e lesz a mínusz tízből mínusz harminc, volt már olyan is ebben az országban. Túlélési ösztön működik benne. Ha melegedhet két órát, akkor melegedni fog, mert sose tudja, mi jön azután.
2018. dec. 19. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!