A macskànk miért nem érti meg hogy ö kinti macska és nem benti?
Téged b..sználak ki a hidegbe éjszakára. Nem tűnt fel hogy kopog a fagy? Honnan vetted, hogy egy kis állatnak bírni kell a mínuszokat? Még csak egy odút sem engedsz meg neki ahol elbújhatna? Hogyan aludjon így? Ha ez a kérdés komoly, te nagyon ostoba ember lehetsz. Nyáron bezzeg nem megy be. Minek egy ilyen embernek állat, mint amilyen te vagy? Még régen, a buta parasztnak mondott emberek is beengedték az állataikat a mínuszokban.
Nálunk is kinti volt az első cica, mert az előző lakók így szoktatták, de én beengedtem, és soha nem piszkított be, azonnal rászokott az alomra. De volt, hogy eleinte kikéretőzött.
Minek nektek macska, ha egyikőtök sem törődik vele?
Ajándékozzátok el valakinek, akinek örömöt okoz!
A mi cickóink is állandóan besunnyognak. Én sosem engedem be őket a házba mert akkor állandóan itt akarnának lenni.
Vettem macskaalmot és lyukat vágtunk a műhely ajtóra amit le is lehet zárni akár nyáron. Télen a cickók pedig a kazán tetején melegszenek. Van nekik széna is cicakosárban. És a macskaalmot is mind a négy használni kezdte egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!