A macskànk miért nem érti meg hogy ö kinti macska és nem benti?
Fázik szerencsétlen, ez a napnál is világosabb.
Miért ne alhatna a kandalló mellett?
Mert éjszaka -10 fok van és egy 4-5 kilós állatról beszélünk. Van bundája,de attól még rohadtul fázik ő is, és tudja,hogy a kandalló mellett jobb lenni.
Meg lehet kövezni, le lehet pontozni, de szerintem állatkínzás télen kint tartani őket.
Én is kertes házban élek, imád kint lenni a cica jobb időkben, de télen mindig bent van, nem akar kimenni .
Ahogy jön a jó idő magától kimegy, ilyenkor bent van mindig.Tudja mi a jó neki szerintem.
Amúgy tévedsz, hogy más macskáinak sincs semmi bajuk. Télen rengeteg cica szokott elpusztulni, az állatorvosom mondta,hogy sok macskát nem tud már megmenteni a tüdőgyulladásból és más légúti betegségekből. Nyilván aki szarik a macskájára az nem is veszi észre, ha beteg, tüsszög,köhög, lázas.. Meg persze a kinti cicákat nem szokták oltani, ezért nyelik be úgy a macskanáthát...
Én úgy gondolom, hogy kár úgy macskát tartani, hogy nem biztosítod a megfelelő körülményeket. Miért ne mehetne be a házba? Mit csinál? Szobatisztaságra rohadt egyszerű őket megtanítani, a szőrük sem hullik télen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!