Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha megnő az anyamacska fiúcicá...

Ha megnő az anyamacska fiúcicája akkor azzal nem párzik ugye, vagy az állatoknál máshogy van ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy párosodik vele, az állatok nem veszik figyelembe a rokoni kapcsolatokat. A legegyszerűbb az ivartalanítás.
2010. jún. 27. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Honnan tudja a felnőtt macska hogy nem szabad vagy nem ajánlatos?
2010. jún. 27. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Az én kandúrom a húgát (vagy nővérét) izélte meg.Két cicájuk született és így olyanok voltak,mint egy "ideális" család.
2010. jún. 27. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ivartalanitsad mert zabi kölykök lesznek ha két cica párzik egymásal(anya+fia)!am igen párzik a fia is az anyával meg stb mert nem számit náluk a rokoni kapcsolat remélem segitetem
2010. jún. 27. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az anyát is meg a fiát is ívartalanítsd!párzanak egymásal
2010. jún. 27. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Megint leirom mint mar erre a kerdesre vagy 5x - vagy parzik, vagy nem. Ez rengeteg dologtol fugg, szoval: ivartalanitas.
2010. jún. 28. 07:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ettől féltem.
2010. jún. 28. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
már meg történt vagy csak esetleg fog?:O ugye viszitek ivartalanitani?! mert más meg oldás nincs és a cicáknak is jobb lesz meg neked is:)
2010. jún. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!