A macskám lepisilt egy 2méter x 2méteres takarót hogyan lehet kimosni mert a mosógépbe nem fér be elvigyem patyolatba vagy van más megoldás is? Mi megpróbáltuk azt hogy kádba belelógattuk es mostuk de nem jártunk sok sikerrel..
A mi feltöltős mosógépünkbe épphogy, de befér ugyanekkora takaró, csak jól meg kell hajtani és ne full vizesen próbáljátok beletenni. Vanish szappannal alaposan átdörzsölöd, hagyod kicsöpögni a felesleges vizet, majd mosógép. Rakj bele egy kis fertőtlenítő szert, ha gondolod.
Vagy vidd el tisztítóba, esetleg egy bubbles mosodába vidd el, ha van.
Nem tudom, kinek milyen macskája van, de miért ne lehetne kimosni, meg mi az, hogy csak frissen? O.o
Nálunk volt, hogy egy hét után jöttem rá, mit pisilt össze, addig kerestem a szag forrását, bevágtam az adott takarót a gépbe, semmi extra nem ment bele a szokásos mosószeren túl, mégis tiszta és szagtalan, azóta is használatban...
Egyébként az ilyen nagy méret nálunk is összehajtva megy a gépbe, ha úgy se fér be, akkor marad a nyilvános mosoda. Gond nélkül tisztítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!