Van-e emberséges megoldás egy kiscica elaltatására?
Ha normális a doki, akkor engedi a részletfizetést is.
Biztos ilyen jellegű a baj? Nem lehet megmenteni?
Kb. 4000 forintról van szó, ha nem akarod, hogy el is szállítsák utána.
(Tudom, hogy valakinek ez is sok pénz, csak azért írom, hogy hátha többre gondoltál...)
Persze ha azt mondja az állatorvos, hogy gyógyítható, csak sokba kerül, az már egy "érdekesebb" helyzet.. :/
Az én ismerősöm meg tüdőrákban halt meg. Akkor most ha köhögni kezdek, inkább akasszam fel magam, mielőtt belehalok a tüdőrákba????????
Annyi más baja lehet. Ha szervi lenne, és életképtelen lenne, akkor már nem élne pár hetesen. És ha csak elkapott valamit??? Mivel nem látta orvos, ezért nem ítélkezhetsz az élete felett.
Amúgy ha ennyire nincs pénz, nem kellene állatot tartani.
Tényleg. Tudom., van állatom, és költök rá, amikor kell.
Mindenképp vidd el orvoshoz és ha a doki is úgy látja, hogy nem lehet megmenteni, akkor elaltatja. De az is lehet, hogy kezelhető, ebben az esetben keresd fel a legközelebb lévő állatvédő szervezetet, ők tudnak segíteni a kezelés kifizetésében is. És az anyacica ivartalanításában is közreműködnek.
Ps. Tényleg jó lenne ha megírnád hogy hol laksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!