Van erre megoldás, vagy ki kell dobnom?
Teljesen szagtalanítani kell a helyet, amíg érzi hogy ott az ürülék vagy vizelet szaga azt azonosítja wcként.
Kezdő lépésként miért nem zárod ki a gyerekszobából? Második lépésként lehet hogy az alomtálca tartalma nincs elég sűrűn cserélve, nincs elég alom vagy rossz helyen van, ugyanis ha úgy érzik nincs megfelelő helyen az alomtálca hajlamosak mellé járni.
"Tehát természetes hogy teleszarja a szobákat?"
Hát igen, a cica kakil. Mit csináljon, tartsa vissza? Ja, hogy rá kellett volna idejében szoktatni az alomra!?
Nem nagy munka megtanítani egy cicát alomba kakilni. De azért te ne fogj neki még egyszer, mert másodszorra sem fog menni.
Ugyanis ha néha az alomba jár, néha meg nem, akkor nem sikerült megtanítani. Ez akkor legfeljebb csak félsiker. A félsiker meg lófusz, az félig sikeres embereknek való.
Mondjuk tényleg nem kell beengedni a gyerek szobájába addig, míg ez a helyzet. Ráadásul az sem mindegy, mekkora a kisgyerek.
A megoldást nem tudom, mert nem vagyok macskás, kutyás vagyok.
8as, nemtom... Szerinted ezek a válaszok hasznosak nekem?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!