A cicának le lett vágva a körme és picit vérzik és most össze vissza ugrál és fél és támad megoldás?
Szóval a barátnőm levágta a cicának a körmét körülbelül a felét de két lábánál kicsit vérzik.
Össze vissza rohangál és nyávog És mintha meg lenne bolondulva.
Én mondtam a barátnőmnek hogy ne vágja le és Vigyük el orvoshoz De már türelmetlen volt hogy állandóan belekapaszkodik A lábába. Szóval most nem tudom mit kéne csinálni össze vissza rohangál ugrál és megtámadja a barátnőmet de Engem nem.
Le fertőtlenítettük a sebét.
( én nem tudtam hogy le akarja vágni előtte én mondtam neki hogy vigyük el orvoshoz)
Nagy baja lehet a kiscicának vagy magától ki fog nőni?
O is levagta utana 10percen keresztul tamadta ragta. Hatra csapta a fulet
Es kicsit verzik a tapancsanal
Belevàgtatok az érző részbe ami most nagyon fàj neki. Minek nyúl hozzà, vagy legalàbb miért nem néz utàna hogy kell megàllapítani hogy hol kezdődik az "élő" rész.
Most egy ideig szenvedni fog, remélhetőleg nem fertőződik el.
Mondtam neki..
Nagyon sajnalom...
Lefertotlenitettem azonal de osszevissza ugral es fut. Menyi ido amig elmulik neki?
Mit csinaljak? :(
Az nem a körömágya végülis, de a lényeg hogy valóban fáj neki, s túl sokat vágtatok.
Bár nem minden macskánál látszik a határ, de házilag tényleg felelőtlenség vágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!