Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha összeállíthanál egy 5...

Ha összeállíthanál egy 5 tagból álló macskacsapatot, amiben csak fajtatiszta és különböző fajták lehetnek, hogy nézne ki?

Figyelt kérdés

Nálam: ragdoll, szfinx, skót lógófülű, munchkin, keleti rövidszőrű.

Bocsi a hülye kérdésért, fekvőbeteg vagyok és unatkozok.

2018. nov. 26. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Én meg nagymértékben elfogult vagyok a sima, semmi extra házimacskákkal szemben, főleg ha felelőtlen emberek kidobták őket!

Ugyanis nekem ilyenből van jópár.

Soha nem vennék pénzért macskát, míg ennyi szerencsétlen sorsú kószál az utcán, és tele velük a menhely.

Sokaknak elképzelhetetlen, hogy az öklömnyi kis rühes, csipás, taknyos , bolhás, csontsovány kiscicából milyen gyönyörű cica lesz.Van olyan cicám, több is, amelyiken igencsak törnétek a fejeteket, milyen fajta lehet, olyan hatalmas, meseszép, 8kg-os, de nem kövér.Holott házimacska.Az egész csak státusz szimbólum, mert ugye milyen jó elmondani, hogy ragdoll macskád van, milyen égő azt mondani, hogy sima uv.házi?

Holott ők sokkal jobban szeretnek, rettentő hálásak.

2018. dec. 8. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11: Ez most így mi? XD Nem tudsz megválaszolni egy egyszerű kérdést?
2018. dec. 9. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!