Ha összeállíthanál egy 5 tagból álló macskacsapatot, amiben csak fajtatiszta és különböző fajták lehetnek, hogy nézne ki?
Nálam: ragdoll, szfinx, skót lógófülű, munchkin, keleti rövidszőrű.
Bocsi a hülye kérdésért, fekvőbeteg vagyok és unatkozok.
Ennek még utána kéne néznem, annyira nem vagyok képben a fajtákkal, a kompatibilitásukkal pláne nem, ez merő esztétika lesz, de mondjuk...
Maine Coone, európai ezüst cirmus, ragdoll, sziámi és bengáli. Ha több macska kéne és lehetne ismétlődés, akkor a többi zöme is bengáli lenne, az egy gyönyörűség, nem mintha a többi nem lenne az, persze.
Szfinx, munchkin, peterbald, Khao Manee, és talán egy Devon rex. :)
Imádom a különleges macskákat, de majd ha egyszer sok pénzem lesz..
Norvég erdei, toyger, savannah, ausztrál köd, german rex
vagy...
Török angóra, bombay, tradicionális sziámi, egyiptomi mau, orosz kék
esetleg...
singapura, desert lynx, alphine lynx, chausie, cheetoh
akár...
kaliforniai pettyes, karthauzi, pixiebob, nebelung, ojos azules
próbáltam minimálisra szűkíteni ^^"
Bombay, ha apró helyeken van a quest.
Savanna, mert van, amikor kell a kiállás, a méret.
Szfinx, mert bár nem jó semmire, de minden partyba kell egy speciális hópehely.
Norvég erdei, mert szuper menő, és ha kiderül, mínusz 50 fokban kell tevékenykedni, legalább nem fagy meg, és kevesebbet eszik mint egy mainecoon. :)
És végül egy abesszin, mert kimondottan okos, és mert a kedvencem. (Vagy egy szomáliai inkább, mert az is abesszin, csak félhosszú szőrű, jobban bírja a hideget. )
Jobbulást :)
Ragdoll, török angóra, szibériai, csincsilla perzsa, Maine Coon. (Enyhén elfogult vagyok a hosszabb szőrű ciccek irányába. :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!