Állatkínzó vagyok? ..
Szóval amiből megítéltek:
-Nem oltatjuk be a kinti cicát ami csak 4 hós korig lessz odbent.
-Ha éppen a cica még kicsi vagy fogzásban a végsőt járja nem hívunk áll.orvost.
-mindig etetem.
-macska almot naponta cserélem.
-vizet illetve tejet kap napi szintem 2-3-szor.
-szerintetek állat kinzó vagyok? Sokan azt mondják ezen az oldalon hogy akkor ne tartsak állatot-ne tartsunk a családdal.
Szerintetek?
olyan érdekes hogy volt 2 kutyánk, mind2 azért halt meg mert a szomszéd megmérgezte, volt legalább 20 macskánk, abból 10et elloptak, 2t elütött az autó, 7et elajándékoztunk, 1 maradt, és egyiknek sincs semmi baja mindenféle sz*r orvosság nélkül! amikor egyiknek eltört a lába persze rögtön vittük, hisz az komoly. ékszerteknősöm is nemrég múlt 14 éves (ami azért szép kor) és eddig 1* volt állatorvosnál..
a macskák fincsi igazi bocitejet kapnak, és szebbek mint a s*ggnyaló gazdikedvencek, és tovább is élnek. ENNYI! tudni kell jóltartani, és akkor nem kell orvos!
Vajon a Kiszomboron kilőtt veszett kutya is külföldről jött?
Amit most csinálsz az mentegetőzés. A kutyáidat beoltatod? Ha nem lenne kötelező beoltatnád?
Tudod mit, ne válaszolj. Egyszerűen szeretném elfelejteni, hogy léteznek ilyen emberek.
Hát akkor nekem is be kell látnom,itt változtani kell.
Köszönöm a válaszokat.
És a 4 éves cicámért nagyon sokat sirtam.
Ő azért pusztult el mert megmarta a szomszéd kutya.
:( :"(
És ezentúl áll.orvost fogunk hivni ha baj van.
Nagyon sok olyat láttam mikor kínozzák az állatot.
NEM NEM ÉS NEM leszek olyan.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!