Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a biztonsági...

Mi a véleményetek a biztonsági záras macskanyakörvről? Megbízható, kinti cicának?

Figyelt kérdés

Ez egy egészen jó márka, Red Dingó, és 2 kg. terhelésnél kapcsol ki, az én cicám 4,3 kg.

Mostanában többet csavarog, és szeretnék rá egy telefonszámmal ellátott bilétát tenni. Félek picit, nehogy fenn akadjon valahol, bár írtam az eladónak, hogy megbízható-e ez a nyakörv és azt mondta, hogy kinti cica könnyen el is tudja hagyni, tehát elég könnyen oldódik, ezek szerint.

Köszi előre is!

2018. nov. 18. 14:23
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekontárkodom, de ha már van macskád/kommentelőknek macskájuk, akkor minek engeditek ki közútra? Remélem, legalább ivartalaníttattátok őket.
2022. aug. 6. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:

#9-es válaszoló vagyok. Két macsek van. Az egyik akiről a válaszomban is írtam kb egy évig kinti cica volt, a másik kicsi korától benti az egészségi állapota miatt.

Nem mindenki engedheti meg, hogy bent tartsa őket. Én nem is akartam macskát, mindkettőt mentettük és rajtam maradtak. 💁🏻‍♀️

Ennek ellenére igen, mindkettő ivartalanítva van és oltva ☺️

2022. aug. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!