Létezik olyan szunyogháló, ami macska biztonsági háló is egyben?
A zooplus oldalon láttam,macskáknak az ablakba hálót. Ami megvédi attól,hogy kizuhanjon az emeletről.
Nyáron eddig csak akkor tudtam az ablakot kinyitni,ha közben figyeltem,nehogy kimerészledjen a cicám a külső párkányra.
Mindenképp veszek hálót,de jó lenne,ha szúnyog ellen is védene.
És akkor a nyári hőség.miatz,éjszaka hosszabb ideig nyitva tudnám hagyni az ablakot.
Albérletben lakunk. Esetleg ha elköltözök innen,ezt a hálót magunkkal lehet vinni,le lehet majd éppségben szereéni?
Vagy akbérletbe nem érdemes ilyenekre befektetni?
Inkább társasház,és az ablak se ez a modern műanyagnyilászrós,hanem régebbi tipusí dupla üvegű ablak,hatalmasnak mondanám a méretét.
Szóval valószínű ha innen elköltözök, nem hiszem hogy találkozni fogok ilyen ablakkal:D
Viszont ha a szobámban csak a kisebb egy ajtós ablakhoz csináltatnék,az nem olyan nagy kiadás, még az is jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!