A cicám a hideg idő beálltával zabagép üzemmódba kapcsolt. Más is tapasztalt ilyesmit?
3 éves, ivartalanított, duci macska.
Már jó pár hónapja semmilyen jutifalit nem veszek neki, kap egy kis virslit vagy sonkát, ha nagyon kuncsorog. De olyan zabálás jön rá, szinte teljesen kiüríti a szárazos tálkáját mindennap, ami eddig nem volt jellemző. Reggel és este kap nedveset, azt is egyből betolja (eddig megnézte, evett belőle, hagyott későbbre). Aztán jön és kuncsorog. Megyek a konyhába, leül a hűtő elé. 2x kipakolta a szemetest!! Pedig aznap vittem le, csak zacsi és kenyérhéj volt benne. Bármit amivel kínálod, megeszi. (tudom, nem kellene, de tényleg kunyizik és aranyosan).
Évente 2 x féreghajtom, benti teljesen. Royal Canin sterilt eszik, mert ezt ajiba kaptam, de előtte Josera leger light - ot kapott, illetve a Visan optimanova lett kipróbálva. Nedves, tudom, nem minőségit kap abból (rossmann winston steril), néha gourmet is.
3 év alatt nem csinált ilyet, szinte mimtha téli raktárt töltene fel!
Köszi minden értelmes választ adónak!
Biztos eddig is ezt csinálta, de még sosem volt ennyire egyértelmű zabálása. Főleg mivel teljesen benti, és kifejezetten parás, ahogy kajáért vergődik és felfal mindent, szemetes turkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!