Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran ugy erzem, mintha a...

Gyakran ugy erzem, mintha a babam "megrazna" magat, mintha megrazkodna. Olyasmi erzest erzek a hasamban, mint amikor a hideg raz minket, csakhat ez belülröl jön, a babatol. Mas is tapasztalt ilyesmit?

Figyelt kérdés
Kicsit aggaszt a dolog, mert nem tudom miert razza magat, rengeteget sirok azert, hogy nehogy idegrendszeri gondja legyen... A leleteim teljesen rendben vannak.
2009. máj. 25. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! kb.egy hete én is hasonló kérdést tettem fel ide! Én is éreztem már ilyent többször.Állítólag ez természetes.És valószínű álmában rázkódik meg a baba.Mint mi is szoktunk! Nyugodj meg:)!
2009. máj. 25. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
2009. máj. 25. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Én is éreztem mindig érdekelt hogy mi történhetett

Hát most ahogy elnézem őt miközben alszik olyan mintha nagyon nevetne valamin úgy rázkódik és néha mintha hirtelen megijedne fölcsapja kezeit lábait ilyenkor elgondolom hogy milyen lehetett mikor a pociba volt azon a kis helyen össze kuporodva ezek a mozdulatok és azért ismerős pár dolog

2009. máj. 25. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a valaszokat, a megküldött linket, es az egeszseges, azota mar megszületett babuci is sokat segit, hogy a negativ gondolataimat tereljem. :)

Egyebkent ma megkerdeztem a dokimat, ö is azt mondta, hogy igen, ez normalis. Megegyszer köszönöm, es nagyon jo egeszseget mindenkinek! :)

2009. máj. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!